Cum a reacţionat Mircea Baniciu când l-a cunoscut pe iubitul Anei, Edi. Cei doi îndrăgostiţi se pregătesc deja de nuntă?

Iancu Andreea, Ana Chivu 29.06.2021, 13:12

Ana Baniciu, fiica celebrului artist al muzicii rock și folk, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, după ani buni în care cântăreața nu s-a afișat la brațul niciunui tânăr. Frumoasa artistă, în vârstă de 28 de ani, a recunoscut relația pe care o are cu Edi, iubitul său, alături de care a petrecut de curând și prima vacanță peste hotare, în exoticul Zanzibar. Pentru că lucrurile par destul de serioase între cei doi, pretendentul nu putea evita și întâlnirea cu tatăl artistei. Despre modul cum a reacționat Mircea Baniciu când l-a cunoscut pe iubitul Anei a povestit chiar cântăreața. Aceasta a povestit inclusiv modul inedit în care ea și Edi s-au îndrăgostit.

Cum a reacționat Mircea Baniciu când l-a cunoscut pe Edi, iubitul Anei. „E treabă serioasă”

Ana Baniciu simte fiorii dragostei de mai bine de jumătate de an, după ce săgeata lui Cupidon a săgetat-o pe ea și pe actualul său iubit, Edi. Frumoasa artistă radiază de fericire în ultima vreme și nu ezită să posteze imagini în compania partenerului său. Deși o perioadă au fost extrem de discreți, până când sentimentele dintre ei au fost unele sigure, acum cuplul de îndrăgostiți se bucură din plin de timpul petrecut împreună. Ana și Edi au petrecut chiar de curând o vacanță exotică în Zanzibar, însă nu înainte ca tatăl cântăreței să își dea și el acordul. Fiind primul pretendent la mâna fiicei sale, Mircea Baniciu a încercat să fie relaxat când l-a cunoscut pe iubitul Anei, artista dezvăluind cum a reacționat tatăl său la prima întâlnire cu Edi.

Toți membrii familiei Anei Baniciu așteptau cu nerăbdare ca aceasta să le prezinte un tânăr, iar artista s-a conformat de curând, după ce a fost sigură pe sentimentele dintre ea și Edi. De altfel, iubitul Anei Baniciu este și primul bărbat cu care vedeta se afișează, aceasta încercând de-a lungul timpului să aibă un comportament demn de cariera tatălui său, evitând scandalurile și asocierile cu persoane nepotrivite. După ce i-a cunoscut familia și au petrecut o vacanță de vis împreună, cei doi îndrăgostiți par să se gândească inclusiv la pasul următor. Ana Baniciu a dezvăluit de curând ce planuri de viitor are alături de Edi, în cadrul unui interviu la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Am fost plecată o săptămână în Zanzibar. A fost foarte frumos, am fost înconjurată de oameni dragi şi prieteni, ne-am distrat. Dar când m-am întors în România am apreciat mai mult ce am acasă. A fost şi iubitul meu, Edi, desigur. A fost prima vacanţă împreună peste graniţă. Ne înţelegem foarte bine, sunt tare mândră de treaba asta. E primul cu care m-am afişat, deci e o chestie serioasă. Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic… Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm, a spus Ana Baniciu, la Vorbeşte Lumea.

Cum a reacționat Mircea Baniciu când l-a cunoscut pe iubitul Anei, Edi
Ana Baniciu, alături de Edi, iubitul său

Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți. „Mi-a dat covid”

Când vine vorba despre prima întâlnire dintre Ana Baniciu și Edi, aceasta pare desprinsă din scenariul unei comedii romantice. Deși în prezent trăiesc sentimente intense și își exprimă iubirea unul față de altul la fiecare pas, la începutul relației dintre cei doi nu a putut fi vorba despre dragoste la prima vedere. În plus, actualul cuplu a trecut și printr-un impas. În urmă cu nouă luni de zile, Edi a pus la cale o vacanță cu gașca de prieteni, la munte. După distracție însă, el și Ana au fost confirmați cu covid, din tot grupul. Cu această ocazie mai puțin fericită, tânărul a decis să îi fie alături fiicei lui Mircea Baniciu, izolându-se împreună cu ea. Cei doi au ajuns astfel să se și apropie și să formeze un cuplu în prezent.

Ne dorim să avem o viaţă frumoasă împreună, ne iubim mult. Când m-a cunoscut mi-a dat covid, el m-a îngrijit şi aşa ne-am apropiat. El mă căuta de ceva vreme… Suntem împreună de vreo 9 luni. Am ieşit cu o prietenă şi ne-a dus acasă acest băiat, Edi. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar am simţit ceva. M-a convins să plecăm toată gaşca la munte, a organizat chiar în acea seară totul. Şi acolo mi-a dat covid, doar eu am luat, nu ştiu cum se face! Şi ne-am izolat împreună, a avut mare grijă de mine, nu m-am simţit deloc bine, a fost greu. L-am lăsat să se apropie până la urmă, a povestit artista în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...