Cum a reacționat Helmuth Duckadam, când a aflat că Becali a cerut concedierea lui de la FCSB. Ți se va rupe sufletul

Alexandra Andrei 16.06.2020, 19:22
Cum a reacționat Helmuth Duckadam, când a aflat că Becali a cerut concedierea lui de la FCSB. Ți se va rupe sufletul

Ieri, Helmuth Duckadam a anunțat că își dă demisia din funcția de la FCSB, fără să ofere prea multe detalii. Impact.ro a aflat, însă, amănunte halucinante despre felul în care Valeriu Argăseală și Gigi Becali s-au descotorsit de fostul mare portar.

Cum a reacționat Helmuth Duckadam, când a aflat că Becali a cerut concedierea lui de la FCSB. Ți se va rupe sufletul

Rumoare și tensiuni în fotbalul românesc, după ce cu o zi în urmă Helmuth Duckadam și-a dat demisia din funcția de președinte de imagine al clubului FCSB. Acesta și-a justificat demisia prin faptul că a simțit că nu mai este dorit de către mai marii clubului și a făcut un gest de onoare, pentru a nu se ajunge să fie concediat. Fosta mare glorie a Stelei a mărturisit faptul că a mai fost la un pas să fie dat afară în urmă cu 3 săptămâni de către Valeriu Argăseală, însă Gigi Becali s-ar fi opus. Cu toate acestea, lui Duckadam i s-a redus salariul de la 2000 euro la 2000 lei, pe motiv că pandemia de coronavirus impune măsuri stricte pentru a rezista din punct de vedere econimic.

A fost îndepărtat puțin câte puțin de la FCSB

Primul care s-a arătat surprins de veste a fost chiar Gigi Becali, declarând că nu știe nimic despre această decizie și că va vorbi cu Valeriu Argăseală pentru a afla ce s-a întâmplat. La numai o zi, patronul FCSB și-a schimbat, însă, declarația, adoptând o atitudine defensivă.

“Am tăiat de la Helmuth, am tăiat de la toată lumea. Ce vrei să fac? E posibil ca la un moment dat să-și dea demisia toți sau eu să renunț la echipă. Am încercat să fac economie. Vrei să-mi distrug viața pentru fotbal? De Duckadam era cel mai puțin nevoie la club, de aia i s-a tăiat cel mai mult din salariu. Ce mai fac cu personalitățile dacă dau faliment? Vin vremuri grele. Am făcut asta ca să îmi apăr familia”, a declarat acesta.

Cum a reacționat Helmuth Duckadam, când a aflat că Becali a cerut concedierea lui de la FCSB. Ți se va rupe sufletul
Helmuth Duckadam a reacționat într-un mod neașteptat când a aflat că Gigi Becali i-a cerut concedierea din FCSB

În realitate, însă, se pare că Duckadam a avut câteva certuri cu reprezentați ai clubului, care se află sub aripa protectoare a lui Becali. Impact.ro a aflat cum și când s-a produs ruptura dintre eroul de la Sevilla și patronul celei mai iubite echipe din țară.

“Acum trei săptămâni, când a vrut Argăseală să-l dea afară, Helmuth a plâns cu lacrimi de nervi, s-a simțit umilit. El de câteva luni se simte exclus. Nu mai era chemat la ședințe, nu i se mai cerea părerea. Era ignorat și dat la o parte în mod intenționat. Dar nu de către Becali, ci de unii care sunt mâna lui dreaptă și care au avut grijă să îl îndepărteze pe Duckadam, fără să țină cont că el reprezintă o parte din istoria acestui club. Vorbim cu gura plină despre istorie, tradiție, dar noi suntem decât spectatori. Singurul care a trăit totul pe deplin este chiar Duckadam și nu merita înlăurat așa cum a fost. Merita mai mult respect, merita să i se spună verde în față ce a făcut bine și ce nu, El nu zice nimic ca să nu se certe cu Becali, deși știe că patronul a comandat demisia lui. Nu se mișcă nimic acolo dacă nu zice Gigi. Nici femeia de serviciu nu este concediată fără acordul lui. Sunt sigur că Becali nu l-ar fi dat afară, dacă nu existau voci care să insiste și să îl convingă să facă asta”, ne-au mărturisit surse din cadrul clubului de fotbal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...