Cum a reacționat Alexandra Stan când a văzut pozele cu ea și amantul pe internet. ”Am simțit că nu e ce trebuie”

Ana Anitoiu 06.05.2021, 08:50

Alexandra Stan a rupt tăcerea despre pozele ce au fost publicate pe internet în care apare în ipostaze intime alături de amantul ei. Cântăreața a explicat motivul pentru care a rupt relația cu Tristan Tate, fost partener al Biancăi Drăgușanu, după o perioadă scurtă de timp.

Reacția Alexandrei Stan la pozele cu Tristan Tate

Alexandra Stan, în vârstă de 31 de ani, a spus că i se pare jenant întregul episod. Cântăreața a dezvăluit de ce s-a despărțit de Tristan Tate și a menționat că în ultimele luni a fost singură, deși de-a lungul timpului a avut relații serioase, de lungă durată.

“Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat. Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legătură”, a spus Alexandra Stan, potrivit cancan.ro.

Cum a reactionat Alexandra Stan dupa publicarea pozelor cu ea si amantul
Alexandra Stan

Alexandra Stan a recunoscut că se îndrăgostește ușor

În urmă cu ceva timp, Alexandra Stan a recunoscut că se îndrăgostește ușor. Fosta concurentă de la ”Survivor România 2021” a precizat că nu îi este teamă de sentimentele pe care le are și că iubește ”tot timpul”.

”Eu tot timpul iubesc. Eu dacă ies cu un bărbat și îmi place de el, există o conexiune, o chimie, mie nu îmi e frică de sentimentele pe care le am. Eu îmi dau seama că mă îndrăgostesc destul de repede și nu mi-e teamă să zic chestia asta. Nu știu cum percep ei asta, poate li se pare că sunt nebună. Simt o atracție și o chimie cu cineva, dar știi cum e: Nu spune «Hop!» până nu sari pârleazul”, a spus cântăreața la Kanal D.

Tristan Tate, despre pozele cu Alexandra Stan

De cealaltă parte, milionarul Tristan Tate susține că nu el a fost cel care a dat publicității pozele deocheate cu Alexandra Stan. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu susține că la acele imagini aveau acces aproximativ 100 de persoane. El a menționat că artista nu este timidă și că avea chiar intenția să publice un videoclip în care apare făcând twerk dezbrăcată.

”Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea. Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima”, a spus Tristan Tate la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...