Cum a ratat Lora o colaborare internațională în trecut din cauza iubitului. Totul i s-a tras de la o banală fotografie

Ana Anitoiu 08.08.2022, 08:28

Lora a dezvăluit că a ratat la un moment dat o colaborare internațională pe care și-ar fi dorit-o, iar eșecul a fost cauzat de iubitul ei de la acea vreme. Totul i s-a tras vedetei de la o banală fotografie pe care a făcut-o alături de artistul cu care altfel ar fi putut ajunge să cânte.

Cu cine ar fi putut colabora Lora

Lora a fost prezentă alături de partenerul ei de viață la festivalul Untold 2022, care s-a încheiat duminică, 7 august. Cântăreața s-a bucurat în ultima zi a evenimentului de concertul susținut de către J Balvin.

Vedeta în vârstă de 40 de ani a povestit că la un moment dat a cântat în deschiderea trupei britanice Faithless. Cu acea ocazie, Maxi Jazz a fost impresionat de vocea Lorei, iar cei doi artiști au făcut și o fotografie împreună.

Maxi Jazz, cu numele real Maxwell Fraser, este un muzician, rapper, compozitor și DJ englez în vârstă de 65 de ani. Artistul este cunoscut mai ales ca vocalist principal al trupei electronice britanice Faithless din 1995 până în 2011 și apoi în 2015.

Cum a ratat Lora o colaborare internationala in trecut din cauza iubitului
Lora

Cum a ratat Lora o colaborare din cauza fostului iubit

Cântăreața Lora a povestit că la momentul respectiv avea un iubit gelos care și-a dorit atunci foarte mult să plece acasă, în loc să-i lase răgazul de care ar fi avut nevoie pentru a putea stabili o eventuală colaborare cu Maxi Jazz.

„Am avut un iubit gelos pe vremea aia și nu voia să înțeleagă că Maxi Jazz are o soție și că soția lui e pe scenă cu el și omul chiar m-a admirat foarte mult, a vrut foarte mult să plecăm acasă. Așa s-a stricat o posibilă colaborare”, a spus Lora, potrivit cancan.ro.

Lora nu a menționat numele fostului ei iubit. Cântăreața, care în prezent trăiește o poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, a fost căsătorită în perioada 2012 – 2014 cu actorul și artistul de stand-up comedy Dan Badea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...