Cum a rămas fără bani Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „A început să urle la mine!”

Andreea Bisinicu 02.12.2020, 18:45
Cum a rămas fără bani Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „A început să urle la mine!”

Cum a rămas fără bani Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „A început să urle la mine!”. Ce s-a întâmplat cu cardul bancar al frumoasei blonde. Vedete a povestit totul într-un InstaStory.

Cum a rămas fără bani Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Cum a rămas fără bani Ramona Olaru. Pe principiul „atunci când credeai că nimic nu-ți poate strica ziua, iată că intervine destinul”. . Se pare că frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a trezit fără bani pe card, din cauza unei neînțelegeri petrecute la bancă. Într-o situație în care majoritatea și-ar fi pierdut cumpătul, frumoasa blondină a reușit să-și păstreze calmul și le-a povestit admiratorilor săi de pe o rețea de socializare ce i s-a întâmplat. Ramonei Olaru i-a fost blocat contul deschis la bancă. Motivul ar fi fost faptul că datele nu i-au fost actualizate. Din cauza faptului că problema nu s-a putut rezolva la telefon, blondina a făcut un drum până la bancă. Acolo…surpriză. Ramona s-a enervat deoarece angajații unității bancare nu au primit-o imediat, pentru că nu avea programare făcută.

„Mi-au blocat contul zilele trecute, cred că de vreo patru sau cinci zile. Am încercat să sun la ei și m-au ținut câte 40-50 de minute în apel, în ideea că o să îmi răspundă cineva și o să vorbească cu mine. Nu mi-a răspuns nimeni și am zis hai să mă duc la o bancă. Am ajuns astăzi, în sfârșit, la o bancă. La coadă îi spun omului Îmi zice

. De unde știam eu să fac programare și la cine să fac programare, dacă nu mi-a răspuns nimeni la telefon să fac treaba asta. În fine, spun că nu-i nicio problemă, la ce număr să sun să fac programare.”, le-a împărtășit Ramona Olaru fanilor săi într-un InstaStory, potrivit spynews.ro

Ramona Olaru este considerata una dintre cele mai sexy asistente TV din Romania
Ramona Olaru este considerata una dintre cele mai sexy asistente TV din Romania

O angajată de la bancă a început să țipe la ea

Lucrurile nu au rămas așa. Blondina a luat măsuri și și-a făcut programare prin telefon, în timp ce se afla în bancă, totul numai să rezolve cât mai repede situația neplăcută în care se afla. Din păcate, iubita lui Cuza de la „Noaptea Târziu” a avut o discuție neplăcută, la telefon, cu angajata care i-a preluat apelul. Se pare că femeia ar fi folosit un ton agresiv și ar fi început să țipe la telefon, în timpul convorbirii cu asistenta TV. În acel moment, un angajat al băncii i-a spus Ramonei Olaru că o poate primi și ajuta cu problema ei. Chiar dacă a povestit totul cu zâmbetul pe buze, fiind o persoană optimistă indiferent de situație, așa cum ne-a obișnuit până acum, blondina le-a spus fanilor că se gândește serios să se mute la altă bancă.

„Sun și îmi răspunde o duduie căreia îi spun că vreau și eu o programare în Pipera să îmi actualizeze și mie datele. Îi spun că deja sunt aici și zice E liber că eu stau de 20 de minute aici și n-a intrat nimeni la el și nici nu stă nimeni la coadă. Nu era nimeni în sucursală. A început să țipe la mine: păi l-ai întrebat tu dacă e liber și dacă poate să te primească?”, a spus frumoasa asistentă TV pe InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe