Cum a putut să-și facă apariția Bianca Drăgușanu la plajă. A întors toate privirile! Imagini de senzație

Madlen Moraru 08.07.2020, 12:06

Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția la plajă, fiind în vacanță și în momentul de față. Blondina le-a oferit privitorilor, dar și internauților câteva imagini de senzație.

Cum a putut să-și facă apariția Bianca Drăgușanu la plajă. A întors toate privirile! Imagini de senzație

Bianca Drăgușanu le-a oferit celor care o urmăresc pe Instagram câteva priveliști inedite, din vacanța la malul mării. Vedeta se află la Mamaia, de câteva zile, fiind alături de Sofia, fiica ei, Alex Bodi, dar și fiicele afaceristului. Momentele în familie au fost surprinse de Bianca și prin intermediul postărilor sale din mediul online.

Aflată pe litoral, blondina nu a renunțat vreo clipă la obiceiurile sale. A fost o apariție de zile mari, complet aranjată, machiată și cu coafura pusă la punct. Dacă mulți se așteptau să o vadă și într-o postură ceva mai lejeră, fie fără machiaj, acest detaliu a întârziat să apară. Câtă vreme a stat la plajă, blondina a schimbat chiar câteva costume de baie. Piesele vestimentare pentru băile de soare au inclus sclipici, paiete și culori de inspirație tropicală. Vedeta nu s-a sfiit să se afișeze în respectivele costume de baie extra-decupate și a fost mai mereu cu zâmbetul pe buze. Și în imaginile cu Alex Bodi s-a afișat în acest mod, semn că ieșirea din cotidian la malul mării i-a fost benefică Biancăi.

Cum a putut să-și facă apariția Bianca Drăgușanu la plajă. A întors toate privirile! Imagini de senzație
Bianca a petrecut momente inedite la malul mării, în familie, alături de Alex Bodi, fiica ei, dar și micuțele afaceristului

Fosta prezentatoare a avut ocazia să petreacă momente memorabile și împreună cu fetița ei, Sofia. Micuța pe care o are cu Victor Slav a fost plină de energie și s-a jucat mai mereu cu fiicele afaceristului, care au vârste similare. Având activități comune, micuțele s-au distrat și ele pe cinste, iar din portretul de familie nu a lipsit nici cățelul pe care Alex Bodi i l-a dăruit recent Biancăi. Se pare că au plecat cu toți în vacanță la mare, fiind cazați într-un hotel de lux din Mamaia.

„Frumoasă fetiță seamănă mult cu tati”, „Cât de frumoasă este micuța”, „Ce superbă este Sofia! Frumoase amândouă”, „Poate că a venit timpul ca tu și Alex să faceți un băiat”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul pozelor cu fetița ei, de pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe