Cum a putut să o jignească Marius Moga pe Alexandra Ungureanu. Ce a putut să-i spună artistul fără nicio jenă

Iancu Andreea 08.12.2021, 19:58
Cum a putut să o jignească Marius Moga pe Alexandra Ungureanu. Ce a putut să-i spună artistul fără nicio jenă

Alexandra Ungureanu, protagonista recentă a show-ului Asia Express 2021, unde a participat alături de mama sa, a făcut o mărturisire nebănuită în cadrul unei emisiuni. Vedeta a vorbit cu sinceritate despre modul în care a evoluat până la momentul în care să se bucure de cariera sa muzicală. Drumul a fost unul sinuos, marcat de impedimente și frustrări. Alexandra Ungureanu a recunoscut că Marius Moga a marcat-o profund, după ce producătorul a reușit să o jignească destul de rău. Artistul s-ar fi legat de aspectul fizic al cântăreței.

Cum a jignit-o Marius Moga pe Alexandra Ungureanu. Ce i-a spus artistei a marcat-o pe viață

Alexandra Ungureanu este astăzi o voce cunoscută în muzica românească, devenind mult mai vizibilă în urma implicării în proiecte precum „Bravo, ai stil!” sau „Asia Express”. Aceasta a trăit însă momente dificile, având un parcurs cu suișuri și coborâșuri. Iar aspectul său fizic a reprezentat un impediment pentru artistă. Cântăreața s-a luptat ani buni cu încrederea în propria sa persoană, mai cu seamă la începutul carierei. Alexandra Ungureanu a povestit și un moment care a marcat-o, în care Marius Moga a reușit să o jignească, în ciuda faptului că i-a făcut și un compliment.

Artista a recunoscut că producătorul a remarcat calitățile sale muzicale, însă pe lângă complimentul pe care i l-a făcut, Moga a reușit să o jignească. Producătorul a criticat-o pe vedetă pentru modul în care arată, aducând multă dezamăgire în sufletul Alexandrei, care oricum primea o mulțime de remarci răutăcioase cu privire la aspectul său fizic.

Marius Moga a reușit să o jignească pe Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu

Moga îmi spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic, a povestit Alexandra Ungureanu în cadrul emisiunii „Viața vedetelor”, găzduită de Karym.

Alexandra Ungureanu s-a luptat ani buni cu acneea. „E foarte frustrant”

Din păcate, vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu mai mulți ani din cauza acneei. Aspectul fizic al Alexandrei era umbrit de această afecțiune comună multora. Deși a reușit să se vindece de problema sa de piele, cântăreața a rămas cu un gust amar cu privire la vremurile apuse, în care era adesea criticată. Câștigătoarea „Bravo, ai stil!” a încercat însă să redea încrederea celor care trec printr-o problemă asemănătoare și a devenit imaginea unei campanii prin care încearcă să îi ajute pe adolescenți.

E foarte frustrant pentru o persoană care e în lumina reflectoarelor să fie judecată foarte ușor de cei care nu înțeleg că acneea e o boală complexă. În prezent sunt imaginea unei campanii în România. Mi-a fost greu, la început am și plâns, ca orice adolescent care se deschide către lume și simte că e ceva în neregulă cu el. Acum sunt persoane care îmi scriu cum să treacă peste acnee, peste acest complex, a mai povestit Alexandra Ungureanu în cadrul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...