Cum a murit un băiat de 13 ani, pedepsit de un profesor chiar în fața clasei. Tragedie cutremurătoare

Andreea Bisinicu / 14.09.2020, 16:51
Cum a murit un băiat de 13 ani, pedepsit de un profesor chiar în fața clasei. Tragedie cutremurătoare

Nu s-a prezentat la școală trei zile consecutive. A patra zi, profesorul i-a aplicat o pedeapsă cruntă. Băiatul de numai 13 ani a murit, după numai câteva ore. Motivul îți va face pielea de găină.

Un băiat de 13 ani a murit după ce profesorul i-a aplicat o pedeapsă cumplită

Pare ireal, dar, din păcate, este adevărat. Un băiețel din Thailanda în vârstă de numai 13 ani a revenit la școală, după ce a zăcut bolnăvior, acasă, timp de trei zile. Din cauza faptului că s-a simțit rău, copilul a uitat să-și facă temele și s-a prezentat în fața profesorului cu tema nefăcută.

Chiar dacă Potay Suriyawt Jiwakanon a prezentat dovada unei adeverințe medicale, care atesta faptul că lipsise motivat de la școală, cadrul didactic nu s-a lăsat înduplecat sub nicio formă. Pedeapsa care a urmat a fost severă. Deși nu părea să reprezinte o problemă pentru alți copii, băiatului i-a fost fatală.

Pedepsit de un profesor, chiar în fața clasei

Potay Suriyawt Jiwakanon a fost pedepsit de profesor chiar în fața clasei. Dascălul l-a supus unui chin, prin repetarea unei serii obositoare de exerciții fizice, interzise în perioada de convalescență. Copilul se refăcea după o infecție respiratorie severă, care îi pusese în pericol viața.

Cu toate că băiatul și-a implorat profesorul să-i acorde o mică pauză, pentru a-și recăpăta forțele, cadrul didactic s-a prefăcut că nu-l aude, iar supliciul a continuat. Colegii săi au povestit cum băiatul, simțind cum îl lasă puterile, a căzut din picioare și a leșinat în mijlocul sălii de clasă. Și-a revenit în câteva clipe, însă ce era mai rău avea să urmeze.

Cum a murit un băiat de 13 ani, pedepsit de un profesor chiar în fața clasei. Tragedie cutremurătoare
Cum a murit un băiat de 13 ani, pedepsit de un profesor chiar în fața clasei. Tragedie cutremurătoare

Care a fost cauza decesului băiatului din Thailanda

Copilul s-a simțit rău când a ajuns acasă. Pentru că părinții erau plecați la serviciu, Potay a rămas să aibă grijă de frățiorul său mai mic. Cine s-ar fi gândit că aceea avea să fie ultima dată când părinții și-ar fi văzut băiețelul în viață?

Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit de mama sa, în seara zilei de 3 septembrie 2020. Potay murise cu câteva ore în urmă, în patul său, cu frățiorul mai mic plângându-i la căpătâi.

Disperați, părinții au chemat deîndată ambulanța, dar era prea târziu. Decesul a fost confirmat la fața locului. Copilul de 13 ani pierduse lupta cu viața, din cauza unei insuficiențe respiratorii. Cauza? Autopsia a fost mai mult decât concludentă! Exercițiile fizice extenuante la care fusese supus Potay, cu o zi în urmă, au fost cele care i-au grăbit moartea.

Ce s-a întamplat cu profesorul ucigaș

Reprezentanții colegiului la care mergea adolescentul i-au contactat familia, pentru a-și cere scuzele oficiale. Și-au asumat responsabilitatea pentru decesul băiatului și au promis părinților că profesorul în cauză va fi dus în fața unei comisii de disciplinare și chestionare.

Unchiul îndurerat al băiatului a declarat, nervos, că este inadmisibil ca un părinte să-și îngroape un copil din pricina prostiei unor profesori inconștienți: 

„Școala a acceptat plata unor compensații pentru moartea lui Potay. Toate costurile înmormântării vor fi acoperite de instituție. Îmi doresc ca această tragedie să devină un exemplu, pentru ca astfel de nenorociri să nu se mai întâmple niciodată. Profesorii trebuie să aibă grijă de elevi, nu să-i tortureze”, a declarat bărbatul, potrivit Mirror.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI