Cum a luat, de fapt, naștere povestea de iubire dintre Viorica și Ioniță de la Clejani. “Era cuplat cu sora mamei mele”

Andrei Cezar 08.07.2020, 15:50

Viorica și Ioniță din Clejani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din vremea adolescenței. Interesant este însă cum au ajuns cei doi să aibă o relație de iubire.

Cum a luat naștere povestea de iubire dintre Viorica și Ioniță de la Clejani

Viorica și Ionița din Clejani formează un cuplu de aproape 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată pe când el avea 18 ani, iar ea 14.

”Avea 14 ani, era o fetiță mică… și vine la mine și-mi spune: ”Nea Ioniță, îmi dai felia ta de tort?”. Cum să nu, păpușă…”, a povestit Ioniță de la Clejani la o emisiune TV, potrivit revistei Avantaje.

”Pe vremea aia Ioniță era cuplat cu sora mamei mele, mai exact cu mătușa mea. Eu aveam 14 ani, el 18. Îmi aduc aminte că pe vremea aia avea un acordeon superb, puțini aveau așa ceva. El cânta și cafe-concert….”, a spus Viorica de la Clejani.

Povestea lor de dragoste a început ceva mai târziu, atunci când Ioniță i-a furat primul sărut soției sale.

”Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreab:”ce faci nea Ioniță?” Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: ”păi nu mă cunoști? Sunt nepoata lui…”. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine era. Și am luat-o puțin după cort…”, a afirmat el.

Viorica: Și m-a dus în spatele cortului și m-a pupat, nene, într-un fel….

Ioniță: Am pupat-o odată și bine!

De-a lungul anilor au clădit totul împreună pentru a le oferi copiilor un trai cât mai bun. Însă în ultima vreme faimosul cuplu a avut parte de probleme serioase în urma comporamentului fiicei lor. Margehrita a fost de curând în centrul unui scandal monstru după ce a provocat un accident. Polițiștii ajunși la fața locului au testat-o pe tânără pentru consumul de droguri, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

În urma incidentelor, dorind să scape de jurnaliștii care își făceau meseria, Viorica din Clejani a început să reacționeze violent la adresa lor, folosind un limbaj agresiv, iar la un moment dat i-a stopit chiar cu furtunul cu apă.

Margherita din Clejani a intrat în lumea muzicală datorită părinților săi.

Cum a luat, de fapt, naștere povestea de iubire dintre Viorica și Ioniță de la Clejani. “Era cuplat cu sora mamei mele”
Cum a luat, de fapt, naștere povestea de iubire dintre Viorica și Ioniță de la Clejani. “Era cuplat cu sora mamei mele”
Urmăriți Impact.ro și pe