Cum a fost umilită Loredana Groza. ”Hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare”

Mirabela Vasile 19.09.2020, 14:01
Cum a fost umilită Loredana Groza. ”Hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare”

Cum a fost umilită Loredana Groza. Artista este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de la noi. Puțini sunt însă cei care știu că în copilăria sa a avut parte de suferințe mari, care încă au lăsat urme. Chiar dacă acum e simbolul energiei și optimismului, vedeta a dezvălui detalii neștiute din viața ta.

Cum a fost, de fapt, umilită Loredana Groza

Aceasta a vorbit în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 despre dramele sale din copilărie. Totul a venit în contextul în care pe lângă faptul că e jurat la X Factor, participă pe aceeași funcție și la emisiunea Next Star. Problema e că acolo cei care concurează sunt copii.

În contextul cazurilor tot mai mult prezente, unde elevii sunt abuzați, artista și-a adus aminte de momentele de bullyng prin care a trecut și ea la vremea accea.

„Cu toții, la un moment dat în copilăria noastră, am avut momente de genul ăsta. Chiar dacă acum ele sunt mai violente și mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranță lumea s-a schimbat și toleranța noastră a devenit intoleranță. Nu mai tolerăm oamenii care nu sunt ca noi, nu îi acceptăm pe cei care sunt vulnerabili. Pentru mulți vulnerabilitatea este o slăbiciune, dar eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, că poți să te lași deschis, să nu te prefaci că ești altfel, și asta este un fel de maturitate pentru mulți copii, ei sunt mult mai puternici ca atacatorii.”,  i-a declarat artista lui Mihai Gâdea.

Loredana Groza a vorbit despre trecutul sau
Loredana Groza a vorbit despre trecutul sau

Vedeta spune că trebuie reguli mai dure în școli

De asemenea, aceasta a susținut că suferă enorm când vede câți copii trec zilnic prin acest fenomen de bullyng.

”Pentru mine este o durere imensă să știu că sunt atâția copii care suferă, care nu pot să vorbească de teamă și, în continuare, societatea, părinții, profesorii nu fac nimic pentru asta. Într-o școală cred că se trece cu vederea, ca și cum ar fi ceva normal dar cred că ține de fiecare dintre noi și de cei apropiați să existe niște reguli mult mai dure legate de aceste umilințe la care sunt supuși copii’, a spus vedeta, la Sinteza zilei.

Vedeta și-a adus aminte apoi momentele dureroase prin care a trecut în tinerețe. Aceasta a spus că s-a confruntat nu doar de răutatea copiilor de vârsta ei, dar și cum a fost umilită Loredana Groza de unii dintre profesori.

„Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise Chio-Chio, și pe mine, sora lui Chio-Chio. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea: Hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare!”, a zis Loredana.

Urmăriți Impact.ro și pe