Cum a fost ucis un moldovean chiar la nunta lui. Mireasa şi invitaţii, şocaţi de tragedie

Ioana Bucur 26.01.2021, 20:42
Cum a fost ucis un moldovean chiar la nunta lui. Mireasa şi invitaţii, şocaţi de tragedie

Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața unui cuplu s-a transformat într-o tragedie. Cum a fost ucis un moldovean chiar la nunta lui. Mireasa, mesaj tulburător după ce și-a văzut soțul murind în fața ei.

Cum a fost ucis un moldovean chiar la nunta lui

Momente teribile pentru o tânără mireasă. Femeia și-a văzut soțul murind, în fața ei, la doar câteva minute după ce își juraseră, la altar, că vor fi împreună până când moartea îi va despărți. Cum a fost ucis un moldovean chiar la nunta lui? Evenimentul cumplit a avut loc într-un restaurant din Moscova, Rusia, unde zeci de oameni sărbătoreau căsătoria a doi tineri. La un moment dat, în timpul petrecerii, mirele și fratele său au avut un schimb de replici dur cu unul dintre invitați. Discuția aprinsă s-a transformat într-un scandal în toată regula ce s-a sfârșit odată cu plecarea bărbatului, un cetățean rus.

Însă liniștea nu avea să dureze mult. O mașină fără numere de înmatriculare a apărut în fața localului. Din ea a coborât chiar bărbatul izgonit de mire. Rusul a deschis focul, împușcându-i mortal pe cei doi frați.

Mesajul sfâșietor al miresei care a devenit văduvă în ziua nunții: „Voi fi întotdeauna soția ta”

Cristina, mireasa care a devenit văduvă chiar în ziua nunții, și-a strigat disperarea pe rețelele sociale. Tânăra a tras un semnal de alarmă, spunând că unii ce se pretind a fi prieteni pot ajunge să „împuște, fără cruțare”, potrivit life.ru.

„Cum voi trăi fără tine, dragul meu?! Voi fi întotdeauna soția sa. Îți promit. Ești singurul bărbat pentru mine. Vom fi împreună pentru totdeauna. Stai acolo, privește-mă de sus și îmi voi îndeplini toate visele pentru tine, astfel încât să fii mândru de mine. Odihnește-te în pace, dragul meu, voi încerca să supraviețuiesc acestei dureri”, a scris Cristina, pe o rețea socială.

Moldovean, ucis la propria nuntă
Scandalul a izbucnit în timpul petrecerii

Mesajul ei a stârnit un val de emoție în mediul online, strângând mii de reacții. Moldoveanul ucis la propria nuntă era tatăl a doi copii, în vârstă de cinci, respectiv opt ani, dintr-o relație anterioară,

Doi frați, uciși de… doi frați

Detalii noi au început să apară în presa din Rusia despre cum a fost ucis un moldovean chiar la nunta lui. Rusul care a provocat scandalul de la petrecere era, de fapt, soțul uneia dintre prietenele miresei. După ce a părăsit localul, s-ar fi întors, înarmat, împreună cu fratele său. Presa locală dezvăluie că mama celor doi atacatori ar deține o funcție publică importantă în regiune. În prezent, se fac percheziții la casele celor doi frați suspecți de crimă, care nu au mai avut, până acum, probleme cu legea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...