Cum a fost surprinsă Vulpița de la Acces Direct, după despărțirea de Viorel. Imagini uimitoare

Redacția IMPACT 10.05.2020, 15:45
Cum a fost surprinsă Vulpița de la Acces Direct, după despărțirea de Viorel. Imagini uimitoare

Vulpița de la Acces Direct a fost surprinsă în ipostaze incredibile, la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Viorel. Tânăra din Blegești a făcut furori de curând și cu noul ei videoclip lansat, în care apare în rochie de mireasă. Detaliul nu a fost deloc pe placul lui Viorel, după ce Veronica s-a apropiat la filmări de artisul Rafaelo.

Cum a fost surprinsă Vulpița de la Acces Direct, după despărțirea de Viorel

Veronica Stegaru, alias Vulpița de la Acces Direct, a anunțat în emisiunea care a făcut-o celebră că s-a despărțit de Viorel. Totodată, telespectatorii au avut o reală surpriză când tânăra de 24 de ani a spus adevărul și în legătură cu mariajul cu bărbatul cu care are și o fetiță. Forțată de împrejurări și condiția financiară precară, ar fi acceptat să se mărite cu bărbatul mai mare decât ea, pe când ambii încă locuiau în județul Vaslui.

Cum a fost surprinsă Vulpița de la Acces Direct, după despărțirea de Viorel. Imagini uimitoare
Vulpița de la Acces Direct se distrează pe cinste, după despărțirea oficială de Viorel Stegaru

Imaginile sunt uimitoare

Vulpița a făcut toate aceste mărturisiri în emisiunea Mirelei Vaida, iar de curând s-a distrat pe cinste. Veronica Stegaru s-a plimbat într-o mașină decapotabilă, prin Capitală, după ce s-a separat oficial de Viorel. Totodată, mulți dintre fanii tinerei au fost de părere că ar fi chiar autoturismul Ford Mustang, pe auriu, pe care l-a folosit și în cel mai nou clip muzical lansat.

În plină pandemie, Vulpița s-a distrat și imaginile au ajuns să fie publicate în mediul online. Mai mult, aceasta nu ar vrea să mai aibă vreo legătură cu Viorel și a acuzat de multe ori ieșirile violente ale bărbatului, ca motiv al despărțirii. De asemenea, ar vrea să rămână singură în Capitală, fiind hotărâtă să ia totul de la capăt. Aceasta a fost nevoită să părăsească și apartamentul în care locuia în București cu Viorel Stegaru.

În imaginile publicate pe rețelele sociale, se poate vedea și că Vulpița de la Acces Direct s-a plimbat cu mașina alături de una din asistentele emisiunii, Emily Burghelea, potrivit celor de la cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe