Cum a fost surprinsă Kate Middleton în public, după ce s-a spus că ar fi însărcinată cu gemeni. Radiază de fericire. Foto

Cum a fost surprinsă Kate Middleton în public, după ce s-a spus că ar fi însărcinată cu gemeni

Kate Middleton a marcat prima ieșire în public după ce s-a scris că ar fi însărcinată cu gemeni. Ducesa de Cambridge a participat marți seara la gala organizată de regina Elisabeta la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării a 70 de ani de la fondarea Alianței Nord-Atlantice. Toată lumea a observat că ducesa radia de fericire.

Kate Middleton, prima ieșire în public după ce s-a spus că este însărcinată cu gemeni. Ce au observat fanii

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de culoare verde, marca Emilia Wickstead în valoare de 1.000 de lire sterline și a fișat în permanență un zâmbet larg. Chiar dacă Prințul William nu i-a fost alături, deoarece este plecat într-un turneu regal, ducesa s-a descurcat excelent în a întreține atmosfera. De asemenea, nici ducii de Sussex nu au putut participa la gală, așa că Kate a fost ajutorul de nădejde al reginei.

Kate Middleton, prima ieșire în public după ce s-a spus că este însărcinată

Kate Middleton, prima ieșire în public după ce s-a spus că este însărcinată

Prințul William și Kate Middleton ar fi trebuit să plece împreună în turneul regal în Oman și Kuwait, însă ducesa s-a răzgândit în ultimul moment. Decizia lui Kate i-a făcut imediat pe fani să se gândească că aceasta este din nou însărcinată și de aceea nu ar mai fi plecat. Asta pentru că, singurele dăți când Kate nu și-a îndeplinit îndatoririle regale până acum au fost doar pe timpul celor trei sarcini. La recomandarea medicilor, se pare că soția prințului William a refuzat să mai meargă în turneul regal, având în vedere că  cele două destinații nu sunt recomandate femilor însărcinate.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie 2018. Ea și Prințul William au împreună trei copii: Prinţesa Charlotte (3 ani), Prinţul George (5 ani) şi Prinţul Louis (1 an).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI