FOTO EXCLUSIV

Cum a fost surprinsă Daniela Gyorfi după ce i s-a spart implantul mamar. Rămâi fără cuvinte. FOTO EXCLUSIV

Nicu Stan 17.05.2021, 15:08

Cum a fost surprinsă Daniela Gyorfi după ce i s-a spart implantul mamar. Rămâi fără cuvinte după ce vei afla ce se întâmplă cu îndrăgita vedetă.

Daniela Gyorfi, probleme financiare? Cum a apărut cu George Tal si cu fiica la mall

Cum a fost surprinsă Daniela Gyorfi după ce a anunțat că i s-a spart implantul mamar. Fanii cântăreței au rămas fără cuvinte.

Danielei Gyorfi i-a explodat un sân acum câteva zile, însă acest lucru nu a ţinut-o în casă şi şi-a scos familia la mall.

Daniela Gyorfi, cu familia la mall
Daniela Gyorfi, cu familia la mall

Daniela Gyorfi, în bocanci la mall. George Tal, în mașină second hand

Astfel, Daniela Gyorfi şi George Tal au mers cu cea mică până la mall Băneasa. Daniela Gyorfi a ieșit încălţată în bocanci, chiar dacă afară erau foarte multe grade. De asemenea, s-a putut vedea că George Tal şi-a vândut bolidul de lux și l-a înlocuit cu un Audi A4 brack second-hand.

Daniela Gyorfi trece prin momente nu prea plăcute după ce i s-a spart implantul mamar de la unul dintre sâni. Acum, după cum ea a declarat este nevoită să își schimbe din nou silicoanele.

Implantul mamar a cedat pentru că Daniela Gyorfi nu a fost cuminte

”Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat… nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat.

Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac. Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: „nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită”, a spus Daniela Gyorfi la o emisiune tv.

Danilea Gyorfi urmează să se opereze

Astfel, Daniela Gyorfi a declarat că-și va face operația în următoarele săptămâni, înainte de asta urmând să facă rapelul.

”Am vorbit cu doamna doctor când să-mi facă. Mâine îmi fac rapelul, apoi mai stau două săptămâni și după aceea îmi fac (n.r. – intervenția). I-am zis doctoriței că nu mi-e frică, problema e că atunci când mă vezi acolo, nu știu, recunosc că-mi este frică. Și eu sunt o tipă destul de puternică. Mi s-a întâmplat chestia asta după ce nu mai e mama, pentru că te gândești dacă ți se întâmplă. Mi-e frică de anestezie și plus că noi artiștii avem probleme cu corzile vocale.

Daniela Gyorfi și-a refăcut și corzile vocale

Trebuie protejate corzile vocale, că abia mi le-am refăcut. Aveam tot timpul o răgușeală. A trebuit să fac tratamente. Opt sau nouă ani au trecut de când mi-am făcut intervenția asta.

După ce am născut-o pe Maria, atunci mi-a zis ai născut, s-a deplasat, s-a întors proteza. Nu am avut probleme. Acum mi-a spus că nu e recuperare, dar trebuie să fac această operație pentru că nu se mai poate și mă doare”, a continuat Daniela Gyorfi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI