Cum a fost surprinsă Andreea Marin, în plină pandemie de coronavirus. Apariția ei a luat fanii prin surprindere. Foto

Redacția IMPACT 18.03.2020, 15:45
Cum a fost surprinsă Andreea Marin, în plină pandemie de coronavirus. Apariția ei a luat fanii prin surprindere. Foto

Cea mai recentă apariție a Andreei Marin a reușit să surprindă. Vedeta și-a luat inima-n dinți și a ieșit din casă, în această miercuri. Mai mult, le-a transmis fanilor și încotro se îndreaptă. Mesajul special al celebrei brunete a fost unul neașteptat, în special în plină epidemie de coronavirus.

Cum a ieșit din casă Andreea Marin, în plină pandemie de coronavirus

Numărul tot mai mare al persoanelor diagnosticate cu coronavirus, de pe teritoriul țării noastre, a făcut-o pe Andreea Marin să fie extra-precaută. Vedeta a pornit la drum, din locuința ei, unde a stat până acum, în auto-izolare, de câteva zile. Cele mai noi vești despre epidemia mondială și infectări cu noul virus nu par să o fi speriat pe celebra brunetă.

Cum a fost surprinsă Andreea Marin, în plină pandemie de coronavirus. Apariția ei a luat fanii prin surprindere. Foto
Andreea Marin a purtat mască de protecție și mănuși, la ieșirea din casă

Apariția vedetei i-a luat pe fani prin surprindere

„Zâna” s-a echipat corespunzător, astfel încât să se ferească pe cât posibil de pericol. Mai mult, într-un filmuleț postat cu câteva ore în urmă, pe contul ei de Instagram, Andreea Marin poate fi văzută în timp ce poartă atât o mască, ce îi acoperă nivelul gurii și a nasului. Dar și o pereche de mănuși, pentru a nu se molipsi de COVID-19. Totodată, în ultima perioadă, fosta prezentatoare TV s-a implicat în foarte multe campanii de prevenție și combatere a epidemiei în curs.

În plus, Andreea Marin le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali că se îndreaptă spre sediul PRO TV. Cu câteva ore în urmă, vedeta anunțat că urmează să marcheze o apariție în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, cu Cove și Adela Popescu. Cu un număr impresionant de urmăritori în mediul online, vedeta a sfătuit pe toată lumea să urmeze măsuri similare de protecție. La fel, bruneta și-a îndemnat fanii să nu se expună în această perioadă, pentru a nu risca o îmbolnăvire.

Andreea Marin a luat recent legătura inclusiv cu Gabriela Firea, primarul Capitalei. Fosta vedetă TV s-a implicat foarte mult în diferite acțiuni de ajutare a bolnavilor cu coronavirus, fiind dispusă să-i ajute și pe cei depistați la nivelul de București.

Urmăriți Impact.ro și pe