Cum a fost prins Florin Busuioc cu amanta. Vedeta PRO TV a recunoscut: „Ne-am despărțit din cauza mea”

Raluca Alexe 07.06.2023, 18:40

Florin Busuioc ester actor și în viața personală. Simpaticul prezentator este căsătorit cu o femeie mai tânără decât el, dar puțini știu că a avut și amantă la un moment dat.

Florin Busuioc, părăsit de nevastă după ce a călcat strâmb

Florin Busuioc este o prezență carismatică, însă destul de discretă în ceea ce privește viața personală. Acum 12 ani, fiul primei soții a prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV a dezvăluit că actorul a avut o amantă în timpul primei căsnicii.

În prezent, Busu este însurat cu Liliana, o mai tânără colegă de teatru, alături de care are două fiice mature. El a mai avut, însă, un mariaj, de care nu multă lume știe. Imediat ce a terminat facultatea, prezentatorul a fost repartizat la Târgu Mureș, unde a cunoscut-o pe Marieta, cadru medical, de care s-a îndrăgostit. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a finalizat cu o căsătorie și un copil.

Din păcate, iubirea nu a ținut decât până când Florin Busuioc a călcat strâmb iar soția a aflat că acesta se întâlnea și cu alte femei. Iar cum Marieta nu a putut suporta infidelitățile partenerului său, a decis să divorțeze.

„Relația mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărțit din cauza mea și probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, a recunoscut, în trecut, Florin Busuioc.

Totul s-a ruinat după nașterea fiului lor. La scurt timp s-au căsătorit, iar Marieta s-a mutat la părinții săi pentru a o ajuta cu cel mic. Pentru a fugi de responsabilitățile de părinte, Florin Busuioc s-a transferat la București, unde a început să își facă de cap. A continuat relația cu Marieta la distanță, însă la prima vizită a acesteia în Capitală, a aflat și cu ce activități își mai ocupa timpul soțul său.

Fiul lui Florin Busuioc i-a călcat pe urme mamei sale, devenind registrator medical. El vrea să exceleze în acest domeni, însă își face timp și pentru hobby-ul său, muzica. Florin Busuioc Jr. și-a deschis propriul studio și își dedică mult timp acestei pasiuni.

Urmăriți Impact.ro și pe