Cum a fost plătită, până acum, Denise Rifai. Primul salariu a fost 100 de dolari

Iancu Andreea 28.01.2021, 12:23

Denise Rifai este o prezentatoare de televiziune care s-a remarcat datorită întrebărilor prin care își pune invitații în dificultate. Agilă și pătrunzătoare, moderatoarea a ajuns să prezinte una dintre cele mai de succes emisiuni actuale. Puțini cunosc însă cine este omul Denise Rifai și cum a ajuns vedeta să câștige un salariu de 100 de dolari la începuturile sale ca jurnalist.

Despre căsătorie și copii. Ce se ascunde în spatele privirii pătrunzătoare a moderatoarei

„40 de întrebări cu Denise Rifai” încearcă să scoată la lumină secrete nebănuite despre personalitățile din showbiz-ul românesc și nu numai. Cu toate că moderatoarea este extrem de acidă în privința unor întrebări, în realitate, Denise este o prezență delicată, care visează să își formeze propria familie și să aibă mulți copii. Într-un interviu acordat click.ro, vedeta de la Kanal D a vorbit despre viața sa amoroasă și despre planurile de viitor în această privință.

Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin, a povestit Denise Rifai.

Denise Rifai își dorește o familie numeroasă
Denise Rifai își dorește o familie numeroasă

Ce salariu a încasat, până acum, Denise Rifai

Totodată, prezentatoarea a vorbit și despre începuturile sale ca jurnalist, dar și despre primii bani pe care i-a obținut practicând această meserie. Pentru că inițial s-a angajat la un post de radio, ca editor și prezentator de știri, Denise Rifai era remunerată cu 100 de dolari. Ulterior, veniturile sale au crescut pe măsura dezvoltării sale și capacităților profesionale.

Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva, a detaliat aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...