Cum a fost păcălită Maria Constantin de iubitul însurat. Ce se întâmplă cu averea acestuia

Elena Avramescu / 23.08.2020, 17:17
Cum a fost păcălită Maria Constantin de iubitul însurat. Ce se întâmplă cu averea acestuia

Artista Maria Constantin, a fost păcălită în ultimul hal de bărbatul pe care îl iubește mai mult ca orice. Se pare că frumusețea nu a fost de ajuns pentru a-i cuceri inima, chiar dacă este considerată una dintre cele mai sexy vedete din lumea mondenă a Capitalei.

Cum a fost păcălită Maria Constantin de iubitul însurat

Maria Constantin a crezut că a tras lozul câștigător atunci când l-a cunoscut pe un om de afaceri din județul Argeș. Însă povestea de iubire s-a transformat într-un coșmar atunci când interpreta de muzică populară a aflat că iubitul ei încă este însurat. Pe lângă asta, averea nu ar fi a lui, ci a soției sale iar dacă cei doi ajung la divorț, pierderile pot să fie de milioane.

Conform informațiilor furnizate de Antena Stars, de câteva luni, Maria Constantin este într-o relație cu un afacerist din Argeș care încă nu a divorțat de mama copiilor săi, cu toate că ei i-a spus altceva. Artista a crezut că a tras lozul câștigător, însă s-a înșelat cum nu se putea mai rău, fiidndcă bărbatul n-a avut niciun interes real pentru ea.

Cum a fost păcălită Maria Constantin de iubitul însurat
Maria Constantin, păcălită fără scrupule de iubitul însurat

Ce se întâmplă cu averea acestuia

Dacă ajunge la divorț, iubitul Mariei Constantin ar pierde absolut tot ce are, după cum au precizat apropiații lui. Asta include afacerea pe care o are acum, o pensiune, dar casele și mașinile cu care se plimbă, fiindcă numele său nu are absolut nimic.

Prietenii acestuia au mai precizat că membrii familiei sunt extrem de supărați pe actualul iubit al Mariei Constantin, condamnându-l pentru faptul că și-a neglijat soția și și-a părăsit casa pentru artistă. Tocmai din acest motiv, soția acestuia a rămas să conducă toate afacerile familiei, în timp bărbatul își trăiește liniștit și fericit povestea cu Maria Constantin, potrivit evz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI