Cum a fost ofertată Oana Zăvoranu să devină spion. ”Îmi place să storc secrete”

Ana Anitoiu 21.06.2021, 16:38

Oana Zăvoranu a dezvăluit că i s-a propus să devină spion. Vedeta a explicat ce decizie a luat după ce a primit oferta inedită și a recunoscut că îi place să ”stoarcă informații secrete”.

Oana Zăvoranu, despre oferta de a deveni spion

După ce a jucat în serialul ”Sacrificiul” de la Antena 1, Oana Zăvoranu și-a concentrat atenția și energia pe rețelele de socializare, unde a început un război împotriva influencerilor. Vedeta lucrează la o emisiune a ei în care își împărtășește opiniile cu cei care o admiră și în care le răspunde acestora la întrebări.

Când unul dintre fani a întrebat-o dacă s-a gândit vreodată să se facă agent secret, Oana Zăvoranu a răspuns fără sfială: „Da, m-am gândit de mai multe ori și chiar am fost ofertată de o agenție secretă în acest sens, dar am refuzat din mai multe motive. Îmi place să pun în fața faptului împlinit anumite persoane și să storc informații secrete”.

Cum a fost ofertata Oana Zavoranu sa devina spion
Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu, mesaj romantic de la soțul ei, cu ocazia zilei ei de naștere

Oana Zăvoranu a împlinit vârsta de 48 de ani miercuri, 16 iunie. Soțul ei, Alex Ashraf, cu 13 ani mai tânăr decât ea, n-a ratat ocazia să își exprime dragostea pentru ea și în văzul tuturor, pe rețelele de socializare. Bărbatul a publicat un mesaj romantic, plin de emoji în formă de inimioare.

”La mulți ani, soția mea frumoasă! Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine! Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună”, a fost mesajul publicat de soțul Oanei Zăvoranu. Vedeta a dat o petrecere de pomină la care l-a avut invitat și pe Dan Diaconescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai ei.

Oana Zăvoranu a dezvăluit ce își dorește

Recent, invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a dezvăluit ce își dorește pentru viitor. Vedeta s spus că peste un deceniu s-ar vedea alături de un copil în vârstă de 10 ani, dând de înțeles că este hotărâtă sărămână însărcinată cu soțul ei, Alex Ashraf. Totuși, bruneta a recunoscut că se teme de sarcină.

”Mă văd mamă, dar îți spun o chestie. Mi-e frică de perioada de gravidenie. Am văzut foarte multe gravide urâte. Știu că o să mă înjure acum. Când e nasul jumătate cât fața, să rețină apă… Dacă le întrebi pe ele, nu o să zică că e bine. Eu cred că în momentul ăla mă voi ascunde”, a spus Oana Zăvoranu, precizând că și-ar dori un fiu.

Oana Zăvoranu, despre ce fel de relația ar vrea să aibă cu fiul ei

Vedeta a explicat de ce își dorește un băiat și nu o fată, dar și ce fel de relație ar vrea să aibă cu fiul ei. Oana Zăvoranu este conștientă, însă, că micuțul ar face din ea ”plastilină”, și că meseria de părinte este cea mai dificilă. Vezi AICI de ce n-a vrut Oana Zăvoranu să păstreze copilul pe care l-ar fi putut avea cu Pepe!

”Eu am în mintea mea imaginea aia că băiatul merge cu mama și mama e toată într-o fiță, se ține bine și colegii din liceu, care spun «Mamă, ce bunăciune e aia!». Mi-a plăcut legătura asta între mamă și băiat, cum este între tată și fată. Copilul trebuie să știe de respect, dar părintele trebuie să fie cel mai bun prieten. Sunt convinsă că meseria de părinte este cea mai grea. Eu m-aș fi văzut o mamă cool. Mi-ar fi plăcut să îmi zică Oana”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...