Cum a fost mințit Marian Godină, la admiterea în școala de poliție de la Câmpina. „Asta a fost prima imagine pe care am văzut-o!”

Mirabela Vasile 29.09.2020, 12:27
Cum a fost mințit Marian Godină, la admiterea în școala de poliție de la Câmpina. „Asta a fost prima imagine pe care am văzut-o!”

Cum a fost mințit Marian Godină. Marian Godină s-a transformat într-un personaj foarte iubit de căre români. Postările lui devin adesea virale la doar câteva momente de când sunt postate, iar internauții vin cu sute și chiar mii de comentarii de fiecare dată. Astăzi, îndrăgitul polițisit le-a povestit fanilor săi despre perioada în care a stat la internat, la Câmpina.

Cum a fost mințit de fapt Marian Godină. Nu s-a așteptat niciodată să aibă parte de o asemenea „surpriză”

Marian Godină avea cu totul și cu totul alt concept despre ceea ce însemna școala de poliție din Câmpina. Cunoscutul polițist a fost ”lovit” de-a dreptul când a intrat în dormitorul unde trebuia să stea. Imaginea aceea nu și-o scoate nici după atâția ani din cap și își aduce aminte cu nostalgie de clipele petrecute pe când era doar un student.

Cum arata dormitorul lui Marian Godina la Scoala de Politie din Campina
Cum arata dormitorul lui Marian Godina la Scoala de Politie din Campina

”Asta a fost prima imagine pe care am avut-o când am pășit în dormitor.
M-am întrebat unde e covorul, unde e măsuța cu telefon, de ce nu sunt doar două paturi și, mai ales, unde e televizorul. Doar le văzusem pe toate astea în cărțulia cu prezentarea școlii.
M-am întins pe una dintre saltelele mucegăite și am privit în gol preț de câteva minute, încercând să îmi revin. De afară, prin geamul larg deschis, pătrundeau nori groși de praf. Colegii de la alte detașamente ieșiseră deja cu saltelele afară și le băteau de zor.
Era 20 septembrie 2005, în Câmpina.”, scrie Marian Godină pe contul personal de Facebook.

Cum a ajuns Marian Godină în presa străină

Marian Godină e atât de faimos încât a ajuns și în presa internațională. Wall Street Journal a scris un articol lung despre îndrăgitul polițist. “Un poliţist cinstit şi faima sa pe Facebook iau România prin surprindere”, este titlul cu care a fost prezentat Godină în presa străină. În material este prezentată povestea omului legii din Brașov și totul în contextul corupției din instituțiile noastre.

“Agentul Godină beneficiază de reacţia generală împotriva corupţiei din această ţara post-comunistă”, scriu cei de la WSJ, care vorbesc despre “fenomenul Godină”, citându-l pe premierul Cioloş, dar şi despre cărţile agentului de la Rutieră.

Marian Godină venise cu un răspuns imediat după ce a aflat de material și îi puteai citi fericirea răstălmăcită printre rândurile scrise pe Facebook.

“Oricât ai fi de modest, tot te încearcă un sentiment de mândrie când afli că o publicație de renume din Statele Unite a scris un lung articol despre tine şi că poza ta va fi mâine pe prima pagină a ziarului “The Wall Street Journal”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe