Cum a fost jefuit un cuplu, din județul Iași, în ziua nunții. Paguba de peste 8000 de lei

Badea Violeta 01.09.2021, 16:06
Cum a fost jefuit un cuplu, din județul Iași, în ziua nunții. Paguba de peste 8000 de lei

Jaf în ziua nunții! Un cuplu din Iași a fost vizitat de hoți chiar în timp ce avea loc cel mai important eveniment din viața lor. O femeie, care nu se afla pe lista de invitați, s-a infiltrat printre nuntași și a plecat cu bijuterii în valoare de peste 8.000 de lei.

Un cuplu a fost jefuit chiar în ziua nunții

Un cuplu din Iași a fost jefuit chiar în ziua nunții de o invitată falsă. Deși nu se afla pe lista invitaților, o femeia a reușit să se infiltreze printre nuntași și să plece cu bijuterii în valoare de 8.000 de lei. Pare incredibil, dar totul este real și s-a întâmplat pe data de pe data de 27 august, în oraşul Hârlău, judeţul Iaşi.

În aceeași zi, cei doi miri au organizat cununia religioasă și toate darurile primite, inclusiv o pungă în care se aflau bijuteriile primite de mireasă şi naşi, au fost ținute în locul în care urma să aibă loc și marea petrecere. De un singur moment de neatenție a avut nevoie jefuitoarea pentru a pleca cu geanta în care se aflau bijuteriile.

Întâmplarea a avut loc pe 27 august, dar mirele a sesizat poliția de-abia după două zile. Cu toate astea, autoritățile au reușit să o identifice pe femeie în câteva ore de la primirea sesizării. Din fericire, femeia încă avea asupra ei bijuteriile furate și a putut să i le predea poliției, conform adevărul.ro.

„La data de 29 august 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că la data de 27 august 2021 persoane necunoscute i-au sustras din faţa blocului o sacoşă în care avea bijuterii în valoare de 8.000 de lei”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

Un cuplu a fost jefuit chiar in ziua nuntii
Un cuplu a fost jefuit chiar in ziua nuntii

Poliția a reușit să recupereze prejudiciul

Norocul păgubiților a fost acela că polițiștii au reușit să o identifice pe femeie la scurt timp după primirea sesizării. Femeia, în vârstă de 43 de ani, avea asupra sa întreaga cantitate de bijuterii.

Prin urmare, mireasa și nașii au intrat, din nou, în posesia obiectelor prețioase. Cea care a comis fapta locuiește tot în oraşul Hârlău, jud. Iaşi, şi nu are antecedente penale.

 „Poliţiştii au demarat de îndată cercetările, iar în scurt timp a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba de o femeie în vârstă de 43 de ani.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, au mai informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Urmăriți Impact.ro și pe