Cum a fost jefuit un cazino din România în doar 30 de secunde. Câți bani au reușit să ia hoții

Ana Anitoiu 12.11.2022, 20:51
Cum a fost jefuit un cazino din România în doar 30 de secunde. Câți bani au reușit să ia hoții

Un cazino din România a fost jefuit în doar 30 de secunde, sâmbătă dimineață. Doi bărbați cu fețele acoperite de cagule au furat toate încasările din noaptea precedentă și s-au făcut nevăzuți în mai puțin de un minut.

Un cazino din România, jefuit în 30 de secunde

Casierița dintr-un cazino din Baia Mare, care a dat alarma în jurul orei 6.00, a povestit că doi bărbați cu fețele acoperite cu cagule au amenințat-o cu o armă și au forțat-o să le dea din seif suma de aproximativ 4.000 de lei. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a precizat că nu știe exact dacă cei doi au amenințat-i cu un cuțit sau cu un pistol.

„Astăzi, 12 noiembrie, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre faptul că, în jurul orei 05.40, persoane necunoscute, având cagule pe cap, au pătruns într-un cazinou situat pe Bulevardul Republicii, iar prin folosirea violenței asupra unei angajate, au sustras o sumă de bani.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o tânără de 24 de ani din Baia Mare. Persoanele necunoscute ar fi sustras 4.000 de lei, aflați pe tejghea, ulterior părăsind locul producerii evenimentului, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Maramureș.

Cum a fost jefuit un cazino din Romania in doar 30 de secunde
Imagine surprinsa de o camera de supraveghere in zona cazinoului

Polițiștii au organizat filtre în oraș, pentru prinderea hoților

După ce hoții au fugit cu acești bani, în urma jafului ce a durat doar 20 de secunde, polițiștii au organizat filtre în tot orașul. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum, în jurul orei 2.00, în zona cazinoului se plimba un autoturism cu geamurile fumurii. Autoritățile au transmis că-l verifică.

„În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor care au comis fapta, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a mai transmis Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

Starea de alertă în Baia Mare se menține până când polițiștii vor reuși să îi identifice și să îi rețină pe cei doi hoți care au jefuit cazinoul în doar 30 de secunde.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...