Cum a fost filmată Viorica Dăncilă pe aeroport. Ce a făcut înainte să urce în avion

Claudiu Surmei 29.09.2019, 13:26
Cum a fost filmată Viorica Dăncilă pe aeroport. Ce a făcut înainte să urce în avion

Viorica Dăncilă s-a întors în România după vizita efectuată în New York. Premierul a călătorit cu o cursă Turkish Airlines care a făcut o escală pe aeroportul din Istanbul înainte de a ajunge la București. Dăncilă a fost surprinsă de mai mulți turiști și fotografiată în avion. Alături de Dăncilă s-au aflat ministrul Alexandru Petrescu şi fostul ministru Şerban Valeca.

Viorica Dăncilă a fost surprinsă pe aeroportul din Istanbul

Premierul României a efectuat o vizită la New York, unde a avut o serie de întâlniri cu oficialii americani, dar s-a întâlnit și cu reprezentanții comunității românești, pe care i-a încurajat să se întoarcă în țară și să își deschidă afaceri.

„Încurajez cât mai mulți români din diaspora să se întoarcă acasă sau să dezvolte afaceri în țară. Pledez pentru încredere într-un viitor pe care să îl construim împreună, la care să participe românii de acasă și dumneavoastră, cei de aici, pornind de la realitățile prezentului”, le-a transmis președintele PSD.

Atât la plecare, cât și la sosire, delegația din care a făcut parte Viorica Dăncilă a zburat cu o cursă Turkish Airlines, care a făcut în ambele ocazii escală la Istanbul. Turiștii au recunoscut-o imediat și i-au făcut poze și au filmat-o atât în aeroport, cât și în avion, înainte de decolare. Premierul României a stat alături de ministrul Alexandru Petrescu şi de fostul ministru Şerban Valeca.

Dacă Viorica Dăncilă a zburat în SUA cu un avion de linie, președintele Klaus Iohannis, care s-a aflat și el peste Ocean în această perioadă, a zburat cu un avion privat, care a fost închiriat de Administrația Prezidențială.

Atât Viorica Dăncilă cât și Klaus Iohannis au intrat în cursa pentru alegerile prezidențiale de la finalul acestui an. Șeful statului va fi primul pe buletinele de vot pe care alegătorii le vor primi la urne, în timp ce premierul va fi pe poziția a 5-a.

Urmăriți Impact.ro și pe