Cum a fost, de fapt, salvat de la moarte soțul Andreei Esca. Mărturisirea impresionantă pe care vedeta PRO TV a făcut-o cu lacrimi în ochi

Diana Dumitrache 22.07.2020, 14:19

În urmă cu doar două zile, Andreea Esca a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat de când familia sa a fost afectată de noul COVID-19. Ştirista a explicat cum a fost, de fapt, salvat de la moarte soţul acesteia. Mărturisirea impresionantă pe care vedeta PRO TV a făcut-o cu lacrimi în ochi.

Cum a fost, de fapt, salvat de la moarte soțul Andreei Esca

După zile întregi în care au existat tot felul de speculaţii legate de Andreea Esca şi infectarea cu noul coronavirus, vedeta a decis să spună adevărul. Ştirista a explicat într-un interviu difuzat în timpul Ştirilor de la PRO TV ca atât ea cât şi soţul şi fiul ei au fost internaţi în spitalul “Victor Babeş”. Dintre cei trei, însă, cel mai afectat a fost Alexandre Eram.

Cu lacrimi în ochi, Andreea a mărturisit că starea de sănătate a soţului său s-a deteriorat rapid din cauza COVID-19 și a avut nevoie de îngrijiri medicale speciale.

Alex  este un bărbat de 50 de ani fără niciun fel de boală cronică. Un om care face sport, duce o viață ordonată. El a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. M-am trezit că fiul meu îmi spune că soțul meu a fost dus la Terapie Intensivă. Am crezut că pică cerul pe mine. Nu am înțeles cum putea să cedeze organismul unui om atât de puternic. Plămânii lui au fost afectați într-un timp extrem de scurt. A avut nevoie de ventilație mecanică. Îmi spunea, atât cât mai putea să vorbească, că așa arată Iadul. Aveam impresia că văd un film îngrozitor. Situația se agrava, a povestit vedeta.

Cum a fost, de fapt, salvat de la moarte soțul Andreei Esca. Mărturisirea impresionantă pe care vedeta PRO TV a făcut-o cu lacrimi în ochi
Cum a fost, de fapt, salvat de la moarte soțul Andreei Esca. Mărturisirea impresionantă pe care vedeta PRO TV a făcut-o cu lacrimi în ochi

Pe lângă ventilaţia mecanică, medicii au decis să îi facă lui Alexandre Eram transfuzie cu plasmă de la persoane aflate în convalescenţă. Practic, sângele celor care s-au vindecat de COVID-19 conţine anticorpi – molecule care au învăţat să recunoască şi să combată coronavirusul.

Conform Ministerului Sănătăţii, acest tip de tratament se poate administra pacienţilor de peste 18 ani cu o progresie rapidă a unei pneumonii severe, ventilaţi mecanic de mai puţin de 10 zile sau în pragul intubaţiei şi ventilaţiei mecanice.

De ce nu a vorbit mai devreme despre ce se întâmpla în familia sa

Acuzată că nu a dorit să recunoască infectarea cu noul COVID-19, Andreea Esca a precizat că nu a fost vorba despre aşa ceva. Vedeta de la PRO TV a recunoscut că important pentru ea era să se ocupe de familie.

Fiecare om are limitele lui. Le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om. Sunt un om care face greșeli, nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Asta a fost limita mea. Prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele. Nu e o rușine, nu mă simțeam în stare să vorbesc, a mai spus Andreea Esca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...