Cum a fost dată afară Gabriela Firea din curtea partidului condus de Traian Băsescu. Dezvăluiri uluitoare ale fostului președinte

Ana Anitoiu 24.09.2020, 08:11
Cum a fost dată afară Gabriela Firea din curtea partidului condus de Traian Băsescu. Dezvăluiri uluitoare ale fostului președinte

Traian Băsescu a povestit cum Gabriela Firea a fost dată afară din curtea partidului condus de el. Fostul președinte a făcut dezvăluiri uluitoare.

Cum a fost dată afară Gabriela Firea din curtea partidului condus de Traian Băsescu

De fapt, aceasta ar fi prima amintire pe care o are Traian Băsescu despre Gabriela Firea. Fostul șef al statului a povestit că a auzit despre actualul Primar General al Capitalei, pe la începutul anilor 1990.

Mai exact, potrivit lui Traian Băsescu, Gabriela Firea se afla prin curte „la Modrogan”, adică a sediului Partidului Democrat (PD) de la acea vreme. Lângă ea era și Mihaela Rădulescu. Amândouă au fost date afară.

”Gabriela Firea a fost prin curte la Modrogan până ce a dat-o afară Berceanu din curte. Ele au crescut acolo. Şi Gabriela Firea şi Mihaela Rădulescu, acolo au deschis ochii în Bucureşti. Cum era Berceanu smuncit, i-a venit într-o zi…”, a spus fostul președinte, potrivit adevarul.ro.

Gabriela Firea, la începutul anilor 1990

Cum a descris-o Traian Băsescu pe Gabriela Firea de la începutul anilor 1990

Traian Băsescu a spus că la acea vreme, la începutul anilor 1990, Gabriela Firea era ”o fătucă venită de la Bacău, respectabilă, muncitoare”.

El a precizat că nici Gabriela Firea, nici Mihaela Rădulescu nu căutau funcții la partid, în acea vreme.

”Erau nişte oameni modeşti, decenţi, amândouă. Şi Mihaela şi Gabriela. Nimic de reproşat din punctul ăsta de vedere.”, a mai spus Traian Băsescu.

Fostul președinte al României a mai spus că Gabriela Firea „probabil a rămas într-o relație bună cu Petre Roman”, pentru că era un om „muncitor”. Însă, Traian Băsescu a precizat că actualul Primar General al Capitalei nu a rămas în relații bune și cu el.

Gabriela Firea candidează, din partea PSD, pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Printre ceilalți candidați se numără Traian Băsescu, din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP). Fostul președinte al țării a mai avut un mandat la Primăria Capitalei, în perioada 2000 – 2004.

Alți candidați la Primăria Capitalei sunt și deputatul Nicușor Dan, care este susținut de PNL și USR-PLUS, precum și Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Alegerile locale 2020 vor avea loc duminică, 27 septembrie. Află AICI cum poți vota, dacă ești din alt oraș! Alegătorii vor trebui să poarte măști de protecție, ce să le acopere nasul și gura. În sala de vot va fi permis accesul pentru cel mult cinci alegători, simultan.

La aceste alegeri locale 2020 vor putea vota și persoane ale căror acte de identitate au expirat, în perioada a1 martie – 27 septembrie, după cum a stabilit Biroul Electoral Central (BEC).

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...