Cum a forțat Meghan Markle căsătoria cu prințul Harry. S-a aflat adevărul de la începutul relației celor doi

Badea Violeta 26.09.2022, 14:14

Meghan Markle și Printul Harry și-au unit destinele în luna mai a anului 2018. În 2019 a venit pe lume Archie, iar anul trecut familia lor a devenit completă, odata cu venirea pe lume a micuței Lilibet. De-a lungul timpului, relația lor a fost supusă multor încercări şi nimeni nu credea că va rezista. La un moment dat, Ducesa de Sussex a trebuit să pună piciorul în prag. Iată cum a forțat aceasta căsătoria cu Ducele de Sussex!

Meghan Markle i-a dat un ultimatum lui Harry

Meghan Markle și Printul Harry sunt extrem de fericiți și împliniți, dar lucrurile nu au stat întotdeauna chiar așa. La începuturile lor în cuplu, Ducesa de Sussex i-a spus prințului Harry că va pune capăt relației lor dacă el nu va confirma în mod public că formează un cuplu, potrivit unui nou fragment de carte publicat de The Times of London.

În cartea scrisă de Valentine Low, „Puterea ascunsă din spatele Coroanei”, două surse anonime i-au spus autorului că Meghan i-a dat un ultimatum lui Harry în ceea ce privește relația lor, făcându-l pe acesta să intre în panică.

„Dacă nu faci o declarație care confirmă că sunt iubita ta, am de gând să mă despart de tine.”, a declarat o sursă pentru Low.

O altă sursă i-a spus autorului că Harry „se speria, spunând: O să mă părăsească”. Potrivit cărții, Harry l-a contactat pe Jason Knauf, secretarul de comunicare al Prințului William, Kate Middleton și Prințul Harry la acea vreme.

Ducele de Sussex i-ar fi spus lui Knauf să facă publică o declarație prin care să confirme relația cu Meghan și să condamne tratamentul rasist pe care aceasta îl primea din partea tabloidelor britanice.

Printul Harry si Meghan Markle
Printul Harry si Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry sunt împreună încă din anul 2016

Meghan Markle și Prințul Harry se iubesc încă din 2016. Cei doi s-au cunoscut în Toronto. Încă din acel moment au existat tot felul de voci care au comentat relația lor.

„Angajații lui Harry știau că Meghan este diferită de alte iubite regale. Ea avea propriile ei opinii și le-a spus oamenilor care sunt acestea.

În primăvara lui 2017, cu mai bine de șase luni înainte ca cei doi să se logodească, ea i-a spus unuia dintre consilierii lui Harry: Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând.”, notează Insider.

Valentine Low își va lansa cartea „Puterea ascunsă din spatele coroanei” pe data de 6 octombrie.

Citește și Prințul Harry a refuzat să mai stea la masă cu tatăl său. Ce i-a făcut noul rege lui Meghan Markle, gest scandalos!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...