Cum a „explodat” Shakira pe stradă când a fost întrebată de Gerard Pique. „Este hărțuită în permanență”

Sorin Barbu 18.07.2022, 15:46
Cum a „explodat” Shakira pe stradă când a fost întrebată de Gerard Pique. „Este hărțuită în permanență”

Shakira este tot mai nervoasă după despărțirea de Gerard Pique. Artista latino nu a mai suportat să fie urmărită de paparazzii și întrebată dacă s-a văzut cu fostul iubit și a „explodat”. A pus mâna pe telefon și a început să-i filmeze pe cei care erau pe urmele ei, amenințându-i că imaginile vor ajunge la poliție. Jurnaliștii de la Marca au aflat că Shakira le-a interzis membrilor familiei să mai dea declarații după ce mama ei a spus că își dorește ca cei doi să fie din nou împreună.

Shakira a „explodat” în fața jurnaliștilor. Artista este urmărită permanent

Shakira gestionează tot greu situația tensionată. Nu poate să facă un pas fără să aibă pe urmele ei paparazzi care o filmează și o întreabă dacă are de gând să se împace cu Gerard Pique. Jurnaliștii de la Marca au aflat ce s-a întâmplat la ultima întâlnire dintre cele „două tabere”. Artista a pus mâna pe telefonul mobil și a început să-i filmeze pe cei care sunt tot timpul pe urmele ei. Este un semn că tensiunea își spune cuvântul.

„Cântăreața i-a provocat pe jurnaliștii aflați lângă mașina ei. Shakira trece printr-o situație complicată. Pe lângă despărțirea de Gerard Pique, ea este hărțuită de paparazzii în permanență. Această presiune a făcut ca Shakira să explodeze și să îi confrunte pe jurnaliști din mașină, în momentul în care s-a simțit hărțuită de reporterii care o înconjuraseră.

Shakira a luat telefonul mobil și a făcut un gest ca și când i-ar înregistra pe jurnaliști. Este un gest care arată stresul prin care trece Shakira după despărțire de fundașul Barcelonei”, au scris cei de la Marca.

Și familiei ei este în centrul atenției. Mama și fratele ei au vorbit cu presa, iar Shakira a reacționat rapid și le-a cerut să nu mai dea declarații.

„Shakira a făcut un gest în public, după ce mai mulți membri ai familiei sale, printre care fratele Tonino și mama Nidia Ripoll, au vorbit cu presa. În timp ce Tonino a dezvăluit că sora sa se simte bine, mama artistei a surprins pe toată lumea și a afirmat că își dorește ca fiica sa să se împace cu Pique. Această afirmație a făcut ca Shakira să-i ceară mamei ei să nu mai discute cu presa”, au mai scris jurnaliștii de la Marca.

Shakira nu are după ea doar oameni care o fotografiază și o filmează. Artista s-a plâns poliției că a primit mai multe scrisori de amenințare, iar în fața locuinței mai mulți admiratori i-au scris mesaje cu vopsea. Unul dintre aceștia a cerut-o în căsătorie.

Urmăriți Impact.ro și pe