Cum a evoluat starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Noi informații din partea medicilor

Se împlinește o săptămână, de când Mario Iorgulescu (băiatul președintelui de la Liga Profesionistă de Fotbal) se află internat în Spitalul Elias din Capitală, iar acesta va fi nevoit să rămână în continuare sub tratamentul de la Terapie Intensivă, altfel „se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile”. Medicii au făcut un anunț îngrijorător privind situația tânărului de 25 de ani.

În ce stare se află Mario Iorgulescu, după accidentul rutier în urma căruia a murit un tânăr

La aproape o săptămână de la accidentul rutier, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani și care l-a trimis pe Mario Iorgulescu de urgență pe mâna medicilor, specialiștii de la Spitalul Elias din Capitală nu au deloc vești bune.

Starea fiului președintelui de la Liga Profesionistă de Fotbal este una delicată. Reprezentanții Spitalului au făcut, vineri – 13 septembrie, noi declarații cu privire la starea băiatului lui Gino Iorgulescu.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie;

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, informează reprezentanţii Spitalului Elias, potrivit mediafax.ro.

În plus, specialiștii atenționează că nu se pune problema ca tânărul să părăsescă unitatea de Terapie intensivă, căci altfel există riscul „unei evoluţii nefavorabile”.

Fiul lui Gino Iorgulescu se află în stare gravă la spital. Ce declarații au făcut medicii

Fiul lui Gino Iorgulescu se află în stare gravă la spital

Accident rutier soldat cu moartea unui tânăr

În dimineața zilei de duminică, respectiv pe 8 septembrie, în jurul orei 3, un accident rutier grav s-a produs pe Șoseaua Chitilei.

În urma accidentului, un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața, iar Mario Iorgulescu a ajuns de urgență la spital. Acum, acesta se află într-o stare critică.

Potrivit informațiilor apărute, Mario s-a urcat beat și drogat la volan, fiind depistat ulterior cu cocaină, și conducea cu o viteză de 240 km/h.

În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă și vătămare corporală

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Reamintim că accidentul s-a petrecut în urma nerespectării regimului legal de viteză şi pătrunderea acestuia pe contrasens”, au declarat cei de la Brigada Rutieră Bucureşti.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI