Cum a divorțat Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor după 26 de ani. Și-a prins soțul cu amanta, iar apoi a mers la ei la nuntă

Ioana Bucur 12.04.2022, 11:48
Cum a divorțat Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor după 26 de ani. Și-a prins soțul cu amanta, iar apoi a mers la ei la nuntă

Femeie de afaceri, un model în lumea business-ului românesc și om de televiziune. În spatele succesului se ascunde o suferință despre care foarte puține persoane au știut: cum a divorțat Cristina Bâtlan de la „Imperiul Leilor” după 26 de ani de căsnicie. Momentul în care a aflat să soțul ei avea o amantă aproape că a distrus-o, însă a găsit puterea să facă un gest incredibil, fiind invitată chiar la nunta bărbatului alături de care credea că își va trăi tot restul vieții.

Cum a divorțat Cristina Bâtlan de la „Imperiul Leilor” după 26 de ani

Creatoarea unuia dintre cele mai apreciate brand-uri de încălțăminte de la noi din țară, Cristina Bâtlan este un exemplu nu doar pentru femeile din România, ci pentru toți cei care visează să intre și să aibă succes în lumea business-ului. Odată cu intrarea în echipa „Imperiul Leilor”, a devenit și persoană publică.

Prea puțini știu că în spatele imaginii omului de succes se ascunde o suferință greu de dus pe picioare, chiar mai greu de vindecat.

În ultimii ani, podcasturile au scos la lumină mărturisiri neașteptate despre vedetele din România. Cătălin Măruță a aflat cum a divorțat Cristina Bâtlan de la „Imperiul Leilor” după 26 de ani de căsnicie. Femeia de afaceri a dezvăluit că a aflat că soțul o înșela de aproape cinci ani.

„Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă.

Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești.

Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt” , a mărturisit femeia de afaceri.

Cum a divorțat Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor după 26 de ani. Și-a prins soțul cu amanta, iar apoi a mers la ei la nuntă
Cristina Bâtlan, la podcastul lui Cătălin Măruță

„Nu puteam să accept așa ceva”

Rănită de omul în care își pusese toată încrederea și alături de care credea că își va trăi tot restul vieții, și-a dat seama că nu ar putea trece niciodată peste minciunile lui. Singura soluție a fost despărțirea. A avut nevoie de o perioadă lungă de vindecare, dându-și seama că, probabil, și ea poartă o parte din vină.

„Într-o relație, nu e unul de vină, sunt amândoi de vină. De ce era mai de vină Roberto că și-a găsit pe cineva decât eu, care nu îl vedeam pe el? În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna. Nu puteam să accept așa ceva.

Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Aveam zile când mă gândeam de ce mie, este vorba doar de ego. Li se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu ai fost atent la ce ți se întâmpla ție? Business-ul era deasupra relației”, a povestit Cristina Bâtlan.

Doar că o căsnicie de 26 de ani nu se poate șterge cu buretele. În ciuda trădării, cei doi au reușit să își păstreze o relație de prietenie. În cele din urmă, afacerista a fost invitată și a și acceptat invitația de a merge la nunta fostului ei soț.

Urmăriți Impact.ro și pe