Cum a decis Dan Cruceru să nu mai prezinte Survivor România în 2021. Adevăratul motiv pentru care i-a cedat locul lui Daniel Pavel

Stan Filon, Alexandrina Toader 22.04.2021, 19:33
Cum a decis Dan Cruceru să nu mai prezinte Survivor România în 2021. Adevăratul motiv pentru care i-a cedat locul lui Daniel Pavel

S-a aflat cum a decis Dan Cruceru să nu mai prezinte Survivor România în 2021, emisiunea fenomen de la Kanal D. Prezentatorul a fost amfitrionul primului sezon al emisiunii, dar spre surprinderea tuturor, acesta nu a mai dorit să continue și în sezonul următor.

Cum a decis Dan Cruceru să nu mai prezinte Survivor România în 2021

Dan Cruceru a fost o fugură cunoscută atunci când venea vorba despre emisiunea Survivor România. Fanii săi îl asociau cu emisiunea și de aceea a fost o surpriză pentru toată lumea atunci când s-a aflat că acesta nu va mai prezenta celebra emisiune de la Kanal D.

Acum a recunoscut ce l-a făcut să renunțe la experiența Survivor România, chiar dacă a spus că a fost una specială. I-a plăcut în Republica Dominicană, i-a plăcut să fie alături de concurenți, dar în același timp a văzut cât de departe era de familia sa. Fiul său cel mic nici nu l-a mai recunosct, când s-a întors acasă. Fiica sa cea mare a avut și ea probleme, deoarece i-a fost foarte dor de tatăl său, în cele 5 luni de zile cât a fost plecat.

Cum a decis Dan Cruceru sa nu mai prezinte Survivor Romania in 2021
Cum a decis Dan Cruceru sa nu mai prezinte Survivor Romania in 2021

”Cinci luni nu am putut să mă ocup de nimic altceva”

”Bineînţeles, doream să repet experienţa. Chiar dacă a fost una foarte faină din punct de profesional, a foarte grea din punct de vedere personal, atât în ceea ce priveşte sănătatea mea, cât şi raportat la relaţiile cu familia şi la nivel de business, pentru că cinci luni nu am putut să mă ocup de nimic altceva. Dar nu le poţi face pe toate perfect”, a spus Dan Cruceru pentru okmagazine.

Cel mai greu i-a fost atunci când a revenit în țară, iar mezinul său a refuzat timp de o lună de zile să vină în brațele sale. O cerea doar pe mama sa. A fost o perioadă foarte dificilă, dar copilul s-a învățat din nou cu tatăl său, într-un final.

”De exemplu, băieţelul meu, cu care abia începeam să construiesc o relaţie, m-a tratat ca pe un invitat în casă atunci când am revenit. Timp de o lună refuza să vină la mine în braţe, nu mă puteam apropia de el, doar pe mami o dorea. Am lucrat la chestiile astea, iar acum suntem foarte apropiaţi. Iar cu fiica mea, Sophia, am avut o surpriză legată de faptul că a suferit foarte tare de dorul meu, fiind şi mai sensibilă, dar şi mai mare. Ea vorbea cu psihologul şcolii şi îi spunea cât de mult suferă că tati e plecat. Două săptămâni a stat numai la mine în braţe. Până la Survivor, nu mai plecasem mai mult de zece zile de acasă. Oricât de mult mi-a plăcut proiectul, trebuia să aleg ce e mai important pentru mine şi pentru familia mea”, a mai spus acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...