Cum a cucerit-o Tiberiu Argint pe Andreea Bălan: “I s-a părut că seamănă leit cu Keo și …”. Detalii uimitoare despre noul cuplu din showbiz

Madlen Moraru 09.07.2020, 11:29
Cum a cucerit-o Tiberiu Argint pe Andreea Bălan: “I s-a părut că seamănă leit cu Keo și …”. Detalii uimitoare despre noul cuplu din showbiz

Noul cuplu din showbiz format din Andreea Bălan și Tiberiu Argint a luat prin surpindere. Au ieșit la iveală detalii incredibile despre modul în care cei doi au făcut cunoștință. În weekendul care a trecut, vedeta a fost remarcată într-un club de la malul mării, în brațele noii sale cuceriri. În plin proces de divorț cu George Burcea, Andreea Bălan face deja primii pași și vrea să își refacă viața.

Cum a cucerit-o Tiberiu Argint pe Andreea Bălan: “I s-a părut că seamănă leit cu Keo și …”

Cântăreața a fost surprinsă în weekendul care s-a încheiat, la mare, alături de Tiberiu Argint. Prima lor astfel de ieșire în public a stârnit tot soiul de reacții. Se pare că ea nu și-ar fi dorit să se afle încă de relația lor. Totul din simplul motiv că vrea să câștige custodia totală a fetițelor ei. Și din cauză că încă nu a divorțat oficial de George Burcea, actorul ar putea întoarce toate acestea împotriva ei.

Cum a cucerit-o Tiberiu Argint pe Andreea Bălan “I s-a părut că seamănă leit cu Keo și …”. Detalii uimitoare despre noul cuplu din showbiz
Andreea Bălan trăiește o frumoasă și nouă poveste de iubire cu Tiberiu Argint de o lună de zile

Andreea Bălan și-a oficializat cea mai nouă relație, la Vama Veche, cu câteva zile în urmă. Idila ei cu Tiberiu Argint e una ce ar dura deja de aproape o lună de zile. Vedeta de la Antena 1 a mers deghizată cu o perucă să îl viziteze, în Capitală, înainte de escapada de la mare. De această dată, însă, ei nu s-au mai ascuns.

Detalii uimitoare despre noul cuplu din showbiz

După ce a ieșit la iveală că iubește din nou și s-a afișat în ipostaze tandre, s-a aflat și cum s-a cunoscut artista cu Tiberiu Argint. Fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint pare să îi fi picat cu tronc solistei din mai multe motive. Se pare că una dintre prietenele Andreei a insistat să îi facă acesteia cunoștință cu tânărul. Acesta nu face parte din lumea mondenă, dar are o avere impresionantă din afaceri.

Fiind ceva mai vulnerabilă sentimental din pricina separării de George Burcea, Andreea a preferat să se țină departe la început de o astfel de propunere. Totuși, în cele din urmă a acceptat și se pare că atunci când a ajuns față-n față cu Tiberiu Argint, s-a îndrăgostit pe loc de el. Nimic mai romantic, pentru că la nici o lună de relație ei au decis să evadeze pe litoral. Ce a înclinat însă cel mai mult balanța în decizia de a-și reface viața sentimentală a fost faptul că Tiberiu seamănă cu artistul Keo, fostul ei iubit.

“I s-a părut că seamănă leit cu Keo și a fost atrasă imediat de el”, au susținut surse din apropierea artistei, potrivit celor de la cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe