Cum a cucerit-o, de fapt, Zanni de la Survivor 2021 pe Ana Porgras, înainte de competiţie. Nimeni nu se aştepta

Cristian Cojocaru 03.05.2021, 22:00
Cum a cucerit-o, de fapt, Zanni de la Survivor 2021 pe Ana Porgras, înainte de competiţie. Nimeni nu se aştepta

Una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, Survivor, difuzat la Kanal D, nu este doar un reality show comeptitiv dar și locul unde diferite tipuri de relații se leagă. Tot aici , Zanni a reușit să o cucerească pe Ana Porgras.

Cum a reușit să o cucerească Zanni pe Ana Porgras

Una dintre cele mai mediatizate relații de prietenie din cadrul Survivor este cea dintre Zanni și Ana Porgras, ulterior, idila dintre Maria Chițu și Albert Oprea venind să atragă atenția telespectatorilor și nu numai. Ana Porgras a fost nevoită că în urmă cu o lună, să părăsească Republica Dominicană, după ce Jador a nominalizat-o pentru eliminare.

La acea vreme, Zanni a izbucnit în lacrimi, după ce fosta gimnastă a părăsit Consiliul de eliminare. Deși fanii au organizat o petiție online care a avut mare succes, fosta concurentă nu a mai fost adusă în cadrul concursului. Legătura specială dintre cei doi a putut fi observată atât de către telespectatori cât și de către concurenții din cadrul competiție.

Prietenia dintre cei doi a luat naștere chiar din România, cu scurt timp înainte să decoleze spre Republica Dominicană. De-a lungul concursului, cei doi au descoperit punctele comune pe care le au. Jador, nu ezita să îi tachineze pe aceștia ori de câte ori avea ocazia, numind-o pe Ana, ”iubita lui Zanni”, în ciuda faptului că atât Ana Porgras cât și Zanni au infirmat că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie.

Zanni si Ana Porgras au petrecut mai multe zile in apartamentul ei din Brasov
Zanni si Ana Porgras au petrecut mai multe zile in apartamentul ei din Brasov

Concurenții se antrenau împreună în apartamentul fostei gimnaste

Puțini știu însă despre faptul că Zanni a petrecut mai multe zile în apartamentul Anei Porgras, înainte să plece în Republica Dominicană. Astfel, în preajma Crăciunului, tânărul a vizitat-o pe Ana Porgras în apartamentul ei din Brașov. Educat, Zannidache i-a adus acesteia un cadou de iarnă, mai concret un glob pe care l-a pus în bradul de Crăciun.

„Sunt zilele Crăciunului, în cazul în care vedeți aceste imagini prin februarie… Că prin februarie-martie o să punem acest videoclip, aflați că noi ne antrenăm și că este Crăciunul. Și globul pe care l-am adus eu în această casă este acesta! Nu m-am jucat. În cazul în care sunteți săraci și n-aveți cum să facei cadou cuiva, să nu veniți cu mâna-n c**, veniți frumos cu o beteală, cu un glob din ăsta furat din curte, din alt brad. Dar contează gestul! Foarte frumos gestul”, a spus Zanni la acea vreme.

Zannidache a dezvăluit că s-a antrenat din greu alături de fosta gimnastă, înainte de a pleca spre competiția Survivor.

„Acum este testul filmării. Vezi, din cauză că ești filmată, te grăbești și ratezi, îți zic eu! Ieri nimereai tot, acum ce faci? O să întrebe lumea acum: cum adică ieri? Voi de cât timp stați împreună? Ei, de câteva zile ne tot antrenăm… ne obosim!”, a zis Zanni în cadrul vlogului său, care a apărut acum câteva zile pe Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe