Cum a câştigat, de fapt, Pro TV lupta Revelioanelor. Dan Negru: „Niciodată nu a existat aşa ceva în istoria TV”

Ioana Bucur 02.01.2022, 13:02
Cum a câştigat, de fapt, Pro TV lupta Revelioanelor. Dan Negru: „Niciodată nu a existat aşa ceva în istoria TV”

Noaptea dintre ani a venit și a trecut, însă dezbaterile încă sunt aprinse. După înfrângerea neașteptată, chiar dacă a fost la limită, Dan Negru a explicat cum a câștigat, de fapt, Pro TV lupta Revelioanelor. Prezentatorul a tras linie și a comparat cele două programe oferite publicului din România. Unde a pierdut teren Antena 1 și ce mesaj a avut pentru echipa sa.

Dan Negru despre modul în care a câștigat Pro TV lupta Revelioanelor

Regele Revelioanelor și-a recunoscut înfrângerea. După mai bine de două decenii în care a fost lider absolut de audiență în noaptea dintre ani, Revelionul cu numărul 22 nu a fost cu noroc pentru prezentator. Pentru prima oară, câștigător a fost Pro TV, cu Protevelionul prezentat de Pavel Bartoș și Raluka.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri in care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului in toată țara, pe publicul național ,de la copii la seniori.

După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept in ring la anul!”, și-a început Dan Negru, mesajul postat pe Facebook.

La 24 de ore după ce au fost publicate audientele pentru noaptea de Revelion, Dan Negru a prezentat o analiză scurtă a factorilor ce au făcut diferența dintre Pro TV și Antena 1.

„În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la showuri mari in studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte in piețe.

După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud. Ierarhia televiziunilor românești in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D împărțindu-si locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi.

Perfomanța echipelor mele in cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul”, a continuat prezentatorul.

Cum a câştigat, de fapt, Pro TV lupta Revelioanelor. Dan Negru: „Niciodată nu a existat aşa ceva în istoria TV”

„Niciodată în istoria TV nu au existat…”

Unul dintre „ingredientele” ce au oferit un avantaj serios Protevelionului a fost, cu siguranță, premiul de 10.000 de euro pus la bătaie pentru telespectatorii care urmăreau emisiunea și reușeau să ghicească indiciul apărut pe ecran. O premieră pentru televiziunile din România, precizează vedeta Antena 1.

„Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România Tv după cum cel mai scump a fost ProTv. Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori și Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!”

Prezentatorul a ținut să îi transmită mulțumiri maestrului Gheorghe Zamfir, „care a acceptat invitația mea și a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucuriei a întâlnirii cu românii”, punctând că marele artist a avut și vârful de audiență al nopții.

Ce mesaj a avut Dan Negru pentru echipa sa

Dan Negru a încheiat cu un mesaj de încurajare și mulțumire pentru toți cei din echipa sa:

Mesajul asta e pentru echipa mea !

Victoria are 1000 de părinți dar înfrângerea niciunul. Voi sunteți victorioși chiar și fără mesajele de felicitare de la „părinți”.  O echipă bună e cea in care nu știi cine e șeful ! Noi am fost 7 anul asta.
Mulțumesc: Andreea, Dan, Augusta, Daniela, George , Andreas, Carina. Și mulțumesc Dana și Claudiu…

De 21 de ani, an după an, aproape un sfert de secol, suntem o certitudine! Și e doar începutul

Oamenii așteaptă toată săptămâna ziua de vineri, tot anul vara și toată viața fericirea…

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...