Cum a apărut Pepe pentru prima oară la TV. ”Mi-a întins tava cu ceai și mi-a spus că băiatul lui cântă”

Iancu Andreea 27.10.2020, 20:58
Cum a apărut Pepe pentru prima oară la TV. ”Mi-a întins tava cu ceai și mi-a spus că băiatul lui cântă”

Cunoscut drept „latino lover-ul României”, Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. Totuși, puțini cunosc cum a reușit Pepe să ajungă celebru, pornind de la situația unui tânăr modest și muncitor, care locuia în zona Drumul Taberei.

Cum a reușit Pepe să apară pentru prima oară la TV

Astăzi este un artist de succes, fiind apreciat pentru piesele latino pe care le promovează. Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, se bucură de celebritate, dar și de o familie frumoasă alături de soția sa, Raluca. Însă, viața cântărețului nu a fost dintotdeauna roz. Acesta a fost invitat de curând în cadrul emisiunii ”Teo Show”, unde a depănat amintiri de la începuturile sale, împreună cu Teo Trandafir.

Se pare că cei doi au o legătură neștiută. Pe vremea când Pepe avea numai 14 ani și nu devenise cunoscut, artistul și vedeta TV s-au cunoscut în piață. Se pare că Pepe obișnuia să meargă cu tatăl său să vândă chiftele în Piața Moghioroș.

”Vindeam chiftele în piață, iar tata când a văzut-o pe Teo s-a dus la ea și i-a zis că are și el un băiat de 14 ani care cântă!”, a recunoscut Pepe în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Teo Trandafir a fost abordată de tatăl lui Pepe, în piață
Teo Trandafir a fost abordată de tatăl lui Pepe, în piață

Ce își amintește Teo Trandafir despre începuturile lui Pepe

Pentru că era clientă fidelă a tatălui lui Pepe, Teo Trandafir venea des la piață. Astfel, din vorbă în vorbă, vedeta TV a aflat că acesta are un băiat talentat, care se pricepe la cântat. Printre glume și istorisiri amuzante, Teo și Pepe și-au amintit cu drag de momentul în care tatăl artistului i-a spus direct lui Teo că Pepe cântă.

”Mi-a întins tava cu ceai și mi-a zis direct: bună ziua, doamna Teo, am și eu un băiat de 14 ani care cântă!”, și-a amintit amuzată Teo Trandafir.

Astfel, în urmă cu 24 de ani, Pepe și Teo se cunoșteau pentru prima oară, iar cântărețul ajungea în lumina reflectoarelor, într-o emisiune de succes. De atunci, pe cei doi îi leagă o prietenie extrem de frumoasă, artistul fiindu-i recunoscător vedetei pentru rampa de lansare pe care i-a oferit-o.

Pe de altă parte, vocea inconfundabilă și talentul lui Pepe l-au făcut unic pe piața muzicală din România. El a devenit celebru datorită trupei Latin Express, dar și numeroaselor hit-uri, premiate la festivalurile românești. Printre cele mai cunoscute piese, ce se fredonează încă și astăzi, se numără „Nu te mai doresc” și „Numai iubirea”. De la muzică, la actorie și apoi la televiziune, Pepe a demonstrat că ambiția și talentul reprezintă cheia succesului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...