Cum a apărut Kate Middleton într-o rochie de 90 de lei. Ducesa a mai purtat-o în trecut

Ana Anitoiu, Iulia Statie 08.10.2021, 16:14

Kate Middleton a apărut la un eveniment într-o rochie în valoare de 16 lire sterline, echivalentul sumei de aproximativ 90 de lei, pe care a mai purtat-o în public. Deși ar putea îmbrăca întotdeauna haine de brand scumpe, soția prințului William, cel de-al doilea în succesiunea la tronul britanic, după tatăl său, prințul Charles, alege și ținute accesibile pentru femeile obișnuite.

Cum arată rochia de 90 de lei îmbrăcată de Kate Middleton

Kate Middleton a îmbrăcat pentru a doua oară o rochie de la Zara lungă, cu mâneci lungi, curea în talie, un detaliu-fundă la piept și un imprimeu în pătrățele alb-negru-gri. Ducesa de Cambridge a ales această ținută pentru a vizita o universitate din Londra.

Soția prințului William a purtat o pereche de pantofi cu toc gri Hugo Boss, a avut părul lăsat pe spate și nu a exagerat cu accesoriile, deși cele pe care le-a purtat sunt extrem de valoroase. Ea și-a completat ținuta cu inelul de logodnă pe care l-a primit de la soțul ei, același pe care l-a primit și Prințesa Diana, și cu o pereche de cercei cu diamante, în valoare de 3.750 de lire sterline.

Totuși, atunci când s-a afișat pentru prima dată cu această rochie, în luna ianuarie, aceasta costa 89,99 de lire sterline, adică aproximativ 520 de lei, înainte de a fi redusă până la 90 de lei. Deschideți galeria foto de mai sus!

Cum a aparut Kate Middleton intr-o rochie de 90 de lei. Ducesa a mai purtat-o in trecut
Kate Middleton

Kate Middleton, simpatizată pentru felul în care se îmbracă

Obiceiul ducesei de Cambridge de a purta de mai multe ori unele ținute și de a alege și haine la prețuri accesibile i-a atras simpatia multor oameni. De exemplu, anul trecut, în timpul unei apariții online din locuința ei, Kate Middleton a apărut într-o rochie verde Zara cu un imprimeu floral.

Inițial, acea rochie a costat aproximativ 300 de lei, după care a fost redusă până la prețul de 55 de lei, astfel că și-o pot permite multe femei.

De altfel, și la un eveniment precum Wimbledon, în 2019, Kate Middleton a purtat pentru a treia oară o rochie de aproximativ 380 de lei și o pereche de pantofi de aproximativ 330 de lei. În plus, în perioada sarcinilor ei, a purtat haine din sarcinile anterioare. Ducesa are trei copii.

Mai mult, Kate Middleton a avut grijă să refolosească haine de la copilul ei cel mare, George, și pentru cei doi mai mici Charlotte și Louis.

Kate Middleton și-a dezvăluit o dorință

Ducesa de Cambridge a dezvăluit că își dorește să afle mai multe despre arborele familiei sale și despre modul în care străbunicii ei au avut un impact asupra ei. Familia din partea tatălui ei, Middleton, s-a bucurat de o educație și o viață bună.

Pe de altă parte, cea din partea mamei sale, Goldsmith, a fost formată din mineri, vânzători și tâmplari care au trăit în sărăcie de-a lungul mai multor generații.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...