Cum a apărut Iulia Albu la metroul din Drumul Taberei. Tot Bucureștiul a întors capul după ea

Iulia Albu s-a fotografiat la metroul din Drumul Taberei. Toată lumea a întors capul după ea., datorită ținutei inedite pe care a ales-o.

Cum a apărut Iulia Albu la metroul din Drumul Taberei

Iulia Albu a făcut fotografii inedite, într-o călătorie cu metroul pe magistrala 5 din Drumul Taberei, proaspăt inaugurată, după nouă ani de la începerea lucrărilor.

Ținuta pe care Iulia Albu a ales-o pentru aceste fotografii la metroul din Drumul Taberei, proaspăt inaugurat, a atras toate privirile.

Cum a apărut Iulia Albu la metroul din Drumul Taberei. Tot Bucureștiul a întors capul după ea

Iulia Albu a călătorit cu metroul din Drumul Taberei îmbrăcată cu o haină groasă și căciulă de astrahan.

Vedeta nu a uitat să își acopere nasul și gura și nu a călătorit singură, ci și-a luat ca însoțitor o jucărie ce îl reprezintă pe Donald Duck.

Prin această ținută inedită, Iulia Albu a amintit de perioada comunistă, când au fost inaugurate toate celelalte magistrale ale metroului bucureștean.

„Donald a așteptat toată viața lui acest moment” și „Avem metrou în Drumul Taberei. Atât avem să vă comunicăm Donald și cu mine”, a scris Iulia Albu, în descrierile imaginilor.

Cum a apărut Iulia Albu la metroul din Drumul Taberei. Tot Bucureștiul a întors capul după ea

Ce reacții a provocat Iulia Albu, cu apariția ei la metroul din Drumul Taberei

Fotografiile pe care le-a publicat Iulia Albu, pe Instagram, au strâns repede câteva mii de aprecieri. În plus, fanii vedetei au scris comentarii referitoare la ținuta ei.

„Îmi place căciula de astrahan”, „Donald ăla e bestial, ce copilărie frumoasă am avut în compania lui”, „Exact rățoiul ăla l-am avut când eram mic”, „Stilul Ceauşescu, zău că parca te- ai inspirat de la ei, ultimul lor outfit”, „Ești specială” și „Cred că nimeni nu te-a recunoscut… ești foarte tare”, au fost câteva dintre comentarii.

Cum a apărut Iulia Albu la metroul din Drumul Taberei. Tot Bucureștiul a întors capul după ea

Magistrala M5 de metrou, din Drumul Taberei, a fost inaugurată, marţi, la aproape nouă ani de la începerea lucrărilor.

Metrorex a transmis, joi, că mai sunt finisaje de completat în staţiile de metrou Academia Militară, Eroilor şi Parc Drumul Taberei.

„În continuare, Metrorex va administra operarea întregului ansamblu al noii linii de metrou şi pentru a menţine în condiţii optime de exploatare, Magistrala 5 de metrou, invităm publicul călător să utilizeze în mod adecvat reţeaua de metrou, să respecte regulile de circulaţie şi cele determinate de pandemia Covid 19”, a mai transmis Metrorex.

Compania a precizat că în această perioadă de început este posibil să apară şi anumite nesincronizări. Metrorex a precizat, însă, că redistribuirea trenurilor pe noua magistrală nu va afecta intervalele de succedare de pe celelalte magistrale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI