Cum a apărut Irina Columbeanu la o gală celebră. I-a cucerit pe americani, a primit și un premiu

Stan Filon 09.05.2022, 12:38

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, începe să se afirme în Statele Unite ale Americii. Irinuca se vede de departe că a moștenit frumusețea mamei sale, dar se pare că a moștenit inteligența tatălui său. Pe lângă faptul că a devenit o adolescentă foarte frumoasă, este și printre cei mai buni elevi din clasa sa, dar se implică în foarte multe proiecte extra-școlare, care recent i-au adus și un premiu din partea unei fundații celebre.

Irina Columbeanu, premiată la o gală celebră din Malibu

Irina Columbeanu, în vârstă de 15 ani, vrea să se facă avocat de meserie și luptă cu toate puterile sale pentru a-și îndeplini visul. Învață foarte bine și participă la procese simulate, pentru a vedea cum este într-o sală de judecată. Pe lângă asta, fiica Monicăi Gabor se gândește și la semenii săi și face tot ce-i stă în putere ca să-i ajute.

A înființat o asociație care luptă împotriva drogurilor printre tineri. În primul an de liceu, Irina a ajutat la înființarea clubului Brent’s Club în campusul MHS, un club care susține un stil de viață fără droguri. În prezent, ea deține poziția de președinte al grupului, conform paginii Fundației Caritabile Malibu Dolphins, care a premiat-o recent.

Irina Columbeanu, premiata la o gala celebra din Malibu
Irina Columbeanu, premiata la o gala celebra din Malibu

 Vrea să devină avocat și participă la procese simulate

Fundația Caritabilă Malibu Dolphin acordă anual premiile Dolphin Award acelor persoane sau organizații care au adus servicii pozitive comunității din Malibu și și-au pus amprenta asupra dezvoltării socio-economice. Ei bine, la doar 15 ani, Irina apare printre persoanele premiate de fundație, conform platformei oficiale, scrie Click.ro

Monica Gabor este mândră de fiica sa și de realizările ei și chiar a publicat recent o fotografie de la Dolphin Award, unde Irina a fost una dintre cele mai apreciate prezențe. După cum vedeți în Galeria Foto, tânăra a purtat o rochie din mătase albă și cu o capă din blană în aceeași nuanță reușind să întoarcă toate privirile.

Irina Columbeanu este foarte pasionată de comunicare, atât scrisă, cât și vorbită, iar recent a fost singura elevă de clasa a IX-a care a primit o nominalizare pentru evenimentul Tineretul Anului 2022 la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor din clasele superioare ținând un discurs pregătit și prezentând un portofoliu extins al realizărilor ei. În plus, este membră în mai multe cluburi, precum Model UN, Mock Trial și Positive Poets.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...