Cum a apărut Carmen Iohannis la festivitatea de absolvire. S-a fotografiat așa printre copii

Iancu Andreea 27.05.2022, 17:18

Carmen Iohannis, soția președintelui României, este recunoscută pentru aparițiile sale oficiale, prin care reușește să atragă toate privirile. Mai cu seamă că ținutele sale îmbină mereu relaxarea și eleganța. Fiind de meserie profesor, Carmen Iohannis a celebrat alături de elevii pe care îi îndrumă finalul de an. Mereu elegantă și atentă la modul în care se îmbracă, Prima Doamnă a României a uimit din nou cu ținuta purtată în cadrul evenimentului.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la festivitatea de absolvire

Soția președintelui Iohannis a sărbătorit alături de elevii săi finalul anului școlar. La fel ca de fiecare dată, Carmen Iohannis a apărut cu o ținută specială pentru eveniment. În timp ce multe alte femei de vârsta sa ar opta pentru o vestimentație mai sobră, faptul că Prima Doamnă a României se mândrește cu o siluetă impecabilă la 61 de ani îi permite să poarte absolut orice.

Astfel, la festivitatea de absolvire de la care a postat recent imagini pe rețelele de socializare, Carmen Iohannis a apărut într-o rochie inedită, cu o croială specială, care o avantajează de minune. În plus, mereu excentrică în privința nuanțelor, soția președintelui nu s-a sfiit să aleagă o culoare la modă, verdele neon potrivindu-se cu stilul deja consacrat al lui Carmen Iohannis. Aceasta a ales să publice mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde Prima Doamnă este dascăl.

„Gata cu un drum, pregătiți pentru altul! Fiți învingători și optimiști ca până acum! Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!”, a precizat soția președintelui Iohannis, în dreptul fotografiilor alături de elevii săi.
Carmen Iohannis a fost fotografiată la festivitatea de absolvire
Carmen Iohannis, alături de elevii săi, la festivitatea de absolvire
foto – Facebook

Soția președintelui a stârnit admirație la vizita Primei Doamne a SUA, Jill Biden

În urmă cu aproape o lună de zile, pe 7 mai, Jill Biden, soția președintelui SUA, a făcut o vizită în România, unde a întâlnit-o pe Carmen Iohannis. Cele două au purtat mai multe discuții și au avut o agendă clară de urmat. Dincolo de discursul celor două Prime Doamne, toată lumea a remarcat ținuta aleasă de soția președintelui Iohannis.

Carmen Iohannis a optat pentru o rochie în nuanțe vii, de primăvară, creată special de către designerul român cu care Prima Doamnă a României obișnuiește să colaboreze. Andreea Tincu s-a ocupat de vestimentația din cadrul vizitei oficiale și a realizat o rochie roșie cu flori albastre, cu o croială tip cloș amplu, care i-a evidențiat talia. Atunci, soția președintelui României a ales să asorteze și o geantă albă și pantofi într-o nuanță de roz pal. Prețul rochiei purtate de Carmen Iohannis, realizată de Andreea Tincu, s-a ridicat la 2.450 de lei, fiind realizată din mătase 100%, conform explicațiilor designerului român pentru RomâniaTV.net.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...