Cum a apărut Alexandru Ciucu la tribunal pentru divorţul de Alina Sorescu. În ce privinţă nu au reuşit să se înţeleagă cei doi. (Foto exclusiv)

Iancu Andreea 03.05.2022, 15:52

Povestea de iubire dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se îndreaptă către final, după ce a apărut confirmarea zvonurilor cu privire la divorțul cuplului. Designerul și cântăreața au păstrat mereu discreția în privința vieții lor de familie, însă totul a ieșit la iveală recent, când un proces a apărut pe portalul instanțelor de judecată. Totodată, cei doi soți au fost chemați deja la o primă înfățișare la tribunal, unde Alexandru Ciucu a uimit cu apariția sa, fiind însoțit de un apropiat.

Cum a apărut Alexandru Ciucu la tribunal, în divorțul de Alina Sorescu

Mariajul de 12 ani dintre designerul Alexandru Ciucu și artista Alina Sorescu urmează să se destrame. De ani buni, cei doi soți infirmă zvonurile cu privire la tensiunile din relația lor, în ciuda faptului că acestea au fost tot mai dese în ultima perioadă. Deși s-a speculat că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar putea fi pe punctul de a se despărți, aceștia au susținut de fiecare dată că mariajul lor nu se confruntă cu probleme, lucrurile între ei fiind cât se poate de echilibrate. Totuși, ceea ce părea doar un zvon s-a transformat în realitate.

Recent, pe site-ul care găzduiește procesele din Justiție a apărut numele celor doi soți, anunțul din portal dezvăluind că designerul a demarat această inițiativă la tribunal față de partenera sa, după ce soții nu s-ar fi înțeles în privința custodiei celor două fiice. În portal se precizează că Alexandru Ciucu apelează la o ordonanță președințială, care îi vizează pe minorii cuplului, el având statutul de reclamant, iar Alina, cea care încă îi este soție, fiind pârât.

Cum a apărut Alexandru Ciucu la tribunal, în divorțul de Alina Sorescu
Procesul intenat de Alex Ciucu soției sale Alina
foto – portal.just.ro

Designerul a venit însoțit în fața instanței

După ce luni, 2 mai, a apărut anunțul privind procesul celor doi soți, marți, pe 3 mai, a fost programată prima înfățișare în instanță, unde Alexandru Ciucu a fost prezent însoțit de un apropiat. Potrivit imaginilor surprinse de reporterii playtech.ro, designerul a venit la tribunal alături de tatăl său. Pe de altă parte, Alina Sorescu a lipsit de la prima întrevedere cu judecătorul.

Deși fanii așteptau câteva explicații din partea designerului și a soției sale, acestea au lipsit în totalitate. Creatorul de modă al Casei Regale a României nu a dorit să facă vreun comentariu asupra subiectului, în timp ce cântăreața a lipsit de la înfățișare. Vestea divorțului celor doi soți a șocat pe toată lumea, mai cu seamă după perioada în care designerul și partenera sa au infirmat speculațiile privind despărțirea lor.

Alex Ciucu își apăra căsnicia în urmă cu câteva luni

Creatorul de modă se arăta vehement în reacții, în septembrie 2021, când zvonurile divorțului dintre el și Alina Sorescu izbucniseră din nou. Mariajul celor doi a fost marcat de unele tensiuni, după ce Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei femei misterioase. Ulterior, Alina Sorescu avea să își șteargă pozele de pe profilul de Facebook, lăsând loc de noi speculații. În tot acest tumult, designerul își apăra mariajul și chiar îi făcea o declarație de iubire Alinei, de ziua ei, anul trecut, semn că lucrurile dintre ei funcționau.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public.

Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, remarca Alexandru Ciucu.

Nici Alina Sorescu nu și-a dorit să comenteze vestea legată de divorțul de tatăl fiicelor sale. Pe rețelele de socializare ea continuă să își promoveze activitatea muzicală și pe cea privată, fără a-l include și pe soțul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...