Cum a amenințat-o Mihai Gâdea pe Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR a dezvăluit de ce a plecat, de fapt, din emisiune

Ioana Bucur, Badea Violeta 27.01.2021, 17:09

Scandal uriaș, în direct la Antena 3. Cum a amenințat-o Mihai Gâdea pe Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR a dezvăluit de ce a plecat, de fapt, din emisiune.

Cum a amenințat-o Mihai Gâdea pe Diana Șoșoacă

Scene de necrezut s-au desfășurat, în direct, la Antena 3. Diana Șoșoacă, una dintre cele mai controversate figuri din spațiul public românesc, s-a ridicat și a plecat din platoul emisiunii „Sinteza Zilei”. De ce și cum a amenințat-o Mihai Gâdea pe Diana Șoșoacă?

Totul a început în momentul în care senatoarea AUR, nemulțumită de răspunsurile pe care le primea de la ceilalți invitați ai lui Gâdea, a încercat să preia controlul asupra discuțiilor. După ce l-a întrerupt de mai multe ori pe jurnalistul Mirel Curea, Șosoacă i-a întors spatele și a început, în stilul deja cunoscut, să ceară explicații de la medicii Adrian Marinescu și Beatrice Mahler:  „Mai este gripă, mai sunt cazuri, că nu se mai vorbește?”

De ce a plecat, de fapt, senatoarea AUR din emisiune

A fost momentul în care prezentatorul Antena 3 a intervenit. Cum a amenințat-o Mihai Gâdea pe Diana Șoșoacă, în momentul în care senatoarea AUR părea de neoprit? I-a spus că, dacă nu își va respecta colegii de platou, îi va opri microfonul:

„Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe. (…) Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul”, a spus Mihai Gâdea.

La scurt timp după schimbul tăios de replici, moderatorul a anunțat o pauză de publicitate. După câteva minute, emisiunea a revenit, însă senatoarea AUR nu mai era în platou.

Cum a amenințat-o Mihai Gâdea pe Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă a dezvăluit de ce a plecat din emisiunea lui Mihai Gâdea

„A opri adevărul, dictatorial, nu are legătură cu democrația!”

Senatoarea AUR a explicat că a ales să părăsească platoul emisiunii după ce i s-a spus că i se va opri microfonul.

„Mulțumesc pentru adevăr! Eu am plecat fără să îi anunț! Libertatea de exprimare este garantată! Să mă ameninți că îmi tai microfonul, doar pentru că postul nu îți permite să spui și partea de adevăr care nu îți convine, este o încălcare flagrantă a dispozițiilor constituționale! A opri adevărul, dictatorial, nu are legătură cu democrația!”, a spus Diana Șoșoacă pe pagina ei de Facebook.

„La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap”

Prezentă la un protest organizat de Federația României de Pretutindeni, denumit „Miting-ul Libertății”, Diana Șoșoacă a făcut o nouă serie de declarații controversate. Senatoarea AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) a vorbit despre schimbările ce au avut loc în țară și care, susține ea, s-ar datora direct parlamentarilor AUR și celor care au ieșit în stradă, încă din primăvara anului trecut. Șoșoacă a spus că „la momentul ăsta, România este țara cu cel mai puțin restrictive măsuri, în fapt, în teritoriu. De-aia sunt morți și terminați! România, la momentul ăsta, în fapt, este țara cu cele mai puține măsuri restrictive în teritoriu din Uniunea Europeană. În biserici se intră, se fac slujbe, poți să te duci și la 12 noaptea, ți se deschide…Atâta le trebuie, să mai intre în biserici!”.

Nici colegii din Parlament nu au scăpat de analiza politicianului:

„Nu poți să te cerți cu ei acolo. Nici la televizor. La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap. (…) Eu sunt un om obișnuit. Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament, nu-mi plac fițele celor din Guvern, nu-mi plac fițele de Cotroceni. Dacă vrem schimbare, să se înceapă cu o schimbare a caracterului. Pentru că de nasuri pe sus și de fițe m-am săturat. Ei sunt prea uniți în răutatea lor, iar noi prea dezbinați în bunătatea noastră. Nu sunt politician. Suntem profesioniști băgați în politică”, a declarat senatorul AUR.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...