Cum a ajutat-o Gigi Becali pe Monica Anghel, bolnavă de covid-19. Vedeta a ținut să îi mulțumească

Ioana Bucur 04.10.2021, 17:48
Cum a ajutat-o Gigi Becali pe Monica Anghel, bolnavă de covid-19. Vedeta a ținut să îi mulțumească

Vaccinată cu ambele doze, artista a fost infectată cu SARS-CoV-2, însă se consideră o norocoasă. După ce a trecut cu bine prin experiența Covid-19, s-a aflat cum a ajutat-o Gigi Becali pe Monica Anghel. Vedeta a dezvăluit gestul fabulos făcut de afacerist și a ținut să îi mulțumească.

 „Aveți grijă de voi”

Artista și-a îngrijorat fanii în momentul în care a anunțat, pe Facebook, cu o fotografie și un mesaj scurt, că a fost infectată cu temutul virus, în ciuda faptului că fusese vaccinată complet din luna aprilie a acestui an.

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am facut Covid …Aveți grijă de voi”, a scris Monica Anghel pe rețelele de social media.

Totuși, artista se consideră norocoasă, dezvoltând doar o formă ușoară a bolii, tocmai datorită faptului că avea schema completă de vaccinare.

„Sunt pentru prima oară în această situație, am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin pe data de 5 aprilie. Înțeleg că dacă nu aveam vaccinurile făcute ar fi fost o formă foarte gravă. Sunt acasă, totuși fiind acasă sunt monitorizată de medicul meu”, a povestit Monica Anghel.

Inițial, Monica Anghel a crezut că era vorba despre o răceală banală, în condițiile în care participase, cu doar câteva zile înainte de apariția primelor simptome, la un concert în aer liber, la Alba Iulia, unde vremea nu a fost tocmai prietenoasă.

„Eu am crezut că este o răceală pentru că săptămâna trecută am avut un concert la Alba-Iulia și a fost în aer liber, a plouat și m-am gândit că am răcit, doar că eu sunt un om foarte responsabil și am considerat să fac un test rapid. A ieșit pozitiv, din păcate. Am luat legătura cu toți oamenii cu care am intrat în contact săptămâna trecută, din fericire toți au ieșit negativ”, a mai spus artista.

Cum a ajutat-o Gigi Becali pe Monica Anghel, bolnavă de covid-19
Monica Anghel, infectată cu Covid-19

A primit un ajutor neașteptat de la Gigi Becali

Monica Anghel a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături și au ajutat-o să treacă cu bine peste boală: medicii și, în mod surprinzător, Gigi Becali. Imediat cum a aflat că era infectată, afaceristul i-a trimis artistei niște medicamente care se găsesc destul de greu în această perioadă.

„Lucrurile sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână dificilă. De fapt, primele zile au fost chiar dificile, cu febră, amețeli, dar nu am avut complicații. Am avut o variantă ușoară a acestui virus.

Aș vrea să le mulțumesc doctorilor și mai ales lui Gigi Becali care mi-a trimis niște medicamente ce se găsesc destul de greu. Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele. Sunt bine!

Mai am de stat în casă încă o săptămână. Pe data de 21 mi-am făcut testul rapid și mi-a ieșit imediat pozitiv și ca să pot să fiu și în baza de date mi-am mai făcut unul a doua zi dimineață și am trimis imediat medicului. Băiatul a ieșit negativ, e bine”, a declarat Monica Anghel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...