Cum a ajutat-o Carmen Harra pe Adriana Bahmuțeanu să îşi găsească iubit. Detalii despre nunta neaşteptată a fostei prezentatoare

Ana Anitoiu 31.07.2022, 12:14
Cum a ajutat-o Carmen Harra pe Adriana Bahmuțeanu să îşi găsească iubit. Detalii despre nunta neaşteptată a fostei prezentatoare

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că a fost ajutată de Carmen Harra să îl găsească pe iubitul ei, George Steven. Vedeta a anunțat că ea și noul ei partener au făcut o logodnă religioasă și că cei trei copii ai lor, din relații anterioare, sunt încântați.

Adriana Bahmuțeanu, ajutată de Carmen Harra să-și găsească iubitul

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit că a făcut o logodnă religioasă cu iubitul ei, George Steven. Vedeta a publicat pe rețelele sociale, joi, o înregistrare video din timpul slujbei religioase.

„Vă mulţumesc pentru miile de mesaje frumoase, pentru susţinere şi încurajări!!!  Este minunată fericirea pe care o trăim şi pe care o construim în fiecare zi, în aşa fel încât să dureze!!! Le mulţumesc naşilor noştri Anamaria şi Adrian Ghila, prietenilor care ne-au susţinut şi celor trei copiii ai noştri care au primit cu surpriză şi încântare această veste!!!

Îi mulţumim prietenei noastre, dr Carmen Harra cea care ne-a adus împreună!!! Să dea Dumnezeu să creştem în iubire şi armonie şi să fim fericiţi!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, joi, pe pagina ei de Facebook.

Potrivit Sfântului Sinod, slujba de logodnă religioasă nu se mai face fără slujba religioasă a cununiei, deși vedeta a declarat că a fost vorba doar despre o logodnă.

Cum a ajutat-o Carmen Harra pe Adriana Bahmuteanu sa isi gasească iubit
Adriana Bahmuteanu

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a dezvăluit în urmă cu ceva timp că a cunoscut-o pe brunetă prin intermediul unor prieteni comuni din Statele Unite ale Americii. Bărbatul a spus atunci că trăiește în California și că a venit în vacanță.

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele sociale, după ce a dezvăluit că are o nouă relație.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a scris pe rețelele sociale că este minunată fericirea pe care o trăiește și o construiește în fiecare zi alături de noul ei partener de viață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...