Cum a ajuns Simona Halep să le râdă în nas contestatarilor. ”Lumea zicea că sunt labilă psihic”

Madlen Moraru 31.05.2020, 19:08
Cum a ajuns Simona Halep să le râdă în nas contestatarilor. ”Lumea zicea că sunt labilă psihic”

Simona Halep a ajuns să le râdă în nas contestatarilor ei, de-a lungul timpului. Îndrăgita jucătoare de 28 de ani a reușit până în prezent să obțină victorii impresionante. Însă, adesea, lucrurile nu au fost chiar roz pentru sportivă, pentru că s-a confruntat cu o grămadă de critici. În paralel cu faptul că era supusă la o foarte mare presiune, înaintea competițiilor de pe zgură.

Cum a ajuns Simona Halep să le râdă în nas contestatarilor. ”Lumea zicea că sunt labilă psihic”

Simona Halep este în mod cert o jucătoare de excepție, având la activ 20 de turnee WTA câștigate. Sportiva originară din Constanța a avut adesea parte de comentarii critice, fiind și replici care au venit când se aștepta mai puțin. De aceea, de cele mai multe ori jucătoarea de tenis a ales pur și simplu să ignore răutățile și să se concentreze pe meciul sau turneul pe care îl avea în față. De curând, aceasta a decis să își reducă la tăcere criticii, printr-o serie de observații. Simona Halep a constatat inclusiv că lumea o numea „labilă psihic”, din pricina deciziilor tehnice luate.

Cum a ajuns Simona Halep să le râdă în nas contestatarilor. ”Lumea zicea că sunt labilă psihic”
Simona Halep a făcut declarații neașteptate, despre modul în care a înfruntat „gurile rele”

„Înainte toată lumea spunea că Halep cedează, e labilă psihic și dă meciul fără să se gândească pentru că nu-i pasă. Niciodată nu am intrat pe teren și am dat meciul pentru că nu-mi păsa. Dacă nu-mi păsa, nu jucam. Nu mă obligă nimeni să joc tenis nici în ziua de azi. Intram într-o frustrare foarte mare și arătam că nu-mi pasă, dar eu, de fapt, sufeream, mă blocam și nu mai puteam să dau randamentul pe care trebuia să-l dau.”, a mărturisit Simona Halep, potrivit gsp.ro.

Românca a dat detalii uluitoare într-un interviu cu Andi Moisescu, în cadrul podcastului vedetei PRO TV. Când observa că este foarte aspru criticată, din pricina unor greșeli făcute pe teren, Simona Halep obișnuia să sufere foarte tare, pentru că îi erau aduse asemenea cuvinte de ocară. A dat exemple concrete din cele care au deranjat-o cel mai tare, fiind cât se poate de sinceră.

„Am 24 de ani de tenis, eu mereu zic că e norocul fiecăruia. Norocul are partea lui. Mare de tot. Eu am avut oameni potriviţi la momentul potrivit. Cei mai buni antrenori, fiecare persoană care apare în viaţa ta profesională te ajută enorm. Eu am luat de la toţi ce e mai bun. Eu din despărţirile de antrenori am plecat mereu cu partea pozitivă. Am zis că a fost poate mai greu, dar m-a învăţat asta şi asta. Am luat ce e mai bun de la fiecare, aşa am fost toată viaţa. Aşa am putut să progresez de la om la om. Deci norocul în viaţă este cel mai important în ceea ce faci. Bine, norocul îl ai, dar trebuie şi să te ţii de nişte chestii ca să îl valorifici. Dacă eşti responsabil pe ceea ce faci şi te dedici 100%, dau în scris, după 24 de ani de tenis este imposibil să nu reuşeşti”, a continuat jucătoarea.

Urmăriți Impact.ro și pe