Cum a ajuns să arate Sandra Izbașa, la 4 ani de când s-a retras din gimnastică. Imagini de senzație

Marian Cărăvan 03.07.2020, 14:21

Datorită ei, s-a auzit imnul României la cea mai mare competiție a lumii. Dubla campioană olimpică Sandra Izbașa a rămas în centrul atenției și la patru ani de la retragerea din gimnastică.

La 30 de ani, Sandra Izbașa arată fabulos

După retragerea din activitate, Sandra Izbașa a rămas totuși în lumea gimnasticii, dar a trecut de cealaltă parte a „baricadei”, în rândul antrenorilor care descoperă și formează viitori performeri.

Dublă campioană olimpică – la sol, la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, respectiv la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 – Sandra Izbașa a rămas în centrul atenției și în lumina reflectoarelor și după ce s-a dedicat antrenoratului.

Recent, marea sportivă a dat petrecere de ziua ei, ocazie cu care și-a încântat fanii cu imagini de senzație, care demonstrează că sportul face minuni. Sandra Izbașa arată fabulos la 30 de ani. I-a împlinit pe 18 iunie.

Cum a ajuns să arate Sandra Izbașa, la 4 ani de când s-a retras din gimnastică. Imagini de senzație
Cum a ajuns să arate Sandra Izbașa, la 4 ani de când s-a retras din gimnastică. Imagini de senzație

A făcut cursuri de actorie și a debutat într-o comedie

Pe Sandra Izbașa nu o știm doar ca pe o mare sportivă a României, care ne-a reprezentat cu cinste la marile competiții de pe planetă, ci, mai nou, ca pe o actriță. A luat lecții de actorie, iar regizorul Iura Luncașu a pus rapid ochii pe ea. Așa a primit un rol și a avut șansa de a debuta anul trecut într-o comedie polițistă.

„Eu sunt mulțumită cu ce-a ieșit în «Faci sau taci». Am văzut deja filmul cap-coadă de câteva ori și acum, cârcotașă, găsesc mici imperfecțiuni la evoluția mea, dar pe viitor o să fie bine”, spunea Sandra Izbașa.

Fosta mare gimnastă nu se gândește deocamdată la trofee și în meseria de actor. Sandra a povestit cum a depășit emoțiile, pentru că nu mai fusese implicată până atunci în așa ceva.

„Până ajung să iau Oscarul o să fiu perfectă! Ha, ha, ha! A fost dragoste la prima vedere, oricum. După ce-am vorbit un pic cu Iura despre ce-și dorește ne-am dat seama că n-am cum să lipsesc din distribuție. Mi-a fost teamă după ce-am bătut palma pentru că nu mai făcusem asta până acum. Mi-era teamă că nu o să-mi iasă ce am de făcut sau ce pățesc dacă uit textul”, a povestit dubla campioană olimpică.

În comedia „Faci sau taci!”, Sandra Izbașa interpretează personajul Ema.

Urmăriți Impact.ro și pe