Cum a ajuns să arate, la 16 ani, fiul Mihaelei Rădulescu și al lui Elan Schwartzenberg. Atrage toate privirile. Foto

Cum a ajuns să arate, la 16 ani, fiul Mihaelei Rădulescu și al lui Elan Schwartzenberg. Atrage toate privirile. Foto

Fiul Mihaelei Rădulescu s-a transformat într-un adevărat cavaler, care topește inimile tuturor domnișoarelor. Ayan Schwartzenberg este mândria mamei sale, care nu ratează nicio ocazie de a se lăuda cu el pe rețelel de socializare.

Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu la 16 ani

Ayan Schwartzenberg este un adolescent model, acesta urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco, iar după terminarea acestuia are de gând să meargă la o universitate renumită, dintre opțiunile acestuia făcând parte Harvard, Yale sau Stanford. Acest lucru nu poate fi decât un alt motiv de mândrie pentru Mihaela Rădulescu.

În plus, tânărul este implicat într-o mulțime de activități. De exemplu, la începutul acestui an, Ayan a reprezentat Republica Franceză într-un program al Universității Yale, unde a susținut o dezbatere despre substanțele interzise consumate de tineri și urmările pe care le implică.

mihaela radulescu, fiu, elan

Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu la 16 ani. Sursă foto: Instagram

Mihaela Rădulescu, despre fiul său: „Am această problemă cu el”

Diva de Monaco are însă, totuși o nemulțumire la adresa fiului său și anume aceea că refuză să mai vorbească limba română, dat fiind faptul că acesta trăiește de ani buni într-o țară în care se vorbește franceză.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat Mihaela Rădulescu.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a mai mărturisit într-un interviu mai vechi că și-ar fi dorit să-i ofere lui Ayan un frățior sau o surioară. Diva spune că s-a gândit inclusiv la adopție, după ce a încercat fără succes să mai rămână o dată însărcinată.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI