Cum a ajuns să arate Kelly Bundy, la 48 de ani. Fanii au rămas uimiți, când au văzut-o așa. Foto

Redacția IMPACT 09.07.2020, 13:42

Personajul Kelly Bundy, interpretat de actrița Christina Applegate a rămas definitiv în memoria telespectatorilor, după rolul interpretat în sitcomul „Married…with Children” (Familia Bundy). Haioasă, veselă, Kelly ne aducea mereu zâmbetul pe buze prin năzbâtiile pe care le făcea pe ecran.

Kelly Bundy arată senzațional la 48 de ani!

Familia Bundy a fost cu siguranță unul din cele mai apreciate producții americane care și-au făcut loc în grila de programe din România. Sentimentul de libertatea americană, râsetele au ajuns în casele românilor prin acest sitcom, devenit celebru în toată lumea. Din distribuția serialului făcea parte și Cristina Applegate, care juca rolul lui Kelly Bundy, fata mai mare a soților Bundy și sora mai mare a lui Bud. Kelly a înfățișat rolul unei adolescente atrăgătoare, dar ușor naivă și cu rezultate slabe la învățătură, fiind exact opusul fratelui său.

Cristina Applegate a primit acest rol care a propulsat-o azi pe culmile succesului. Însă viața sa nu a fost întotdeauna ușoară și asta pentru că s-a confruntat în treut cu o boală necruțătoare: cancerul.

Vedeta a fost diagnosticată în 2008 cu cancer la sân, însă din fericire a reușit să câștige lupta cu această boală necruțătoare. Christina Applegate și-a extirpat ambele glande mamare pentru a scoate celulele canceroase din organism.

„Sunt vindecată. Absolut, sunt vindecată şi curată 100%. Au eliminat tot şi cu siguranţă nu voi muri din cauza cancerului la sân”, declara frumoasa blondă, la acel moment.

Această metodă a fost preferată și pentru a nu mai merge la controale dese la medic, din patru în patru luni. De asemenea, în acei ani ai luptei cu cancerul, actrița a tras mai multe semnale de alarmă cu privire la importanța alimentației pentru sănătate.

„Trebuie să fim foarte atenţi la ce consumăm. Încercaţi să vă feriţi de produsele care sunt pline de substanţe chimice. Un alt pericol este stresul. Traversăm o perioadă bizară, suntem bombardaţi cu tot ce se întâmplă în lume. Trebuie să tragem adânc aer în piept. Înainte eram o persoană care se stresa cu uşurinţă. Acum nu mai sunt deloc aşa“, a explicat actriţa.

La această frumoasă vârstă, Christina Applegate este mama unei fetițe de 9 ani, pe nume Sadie Grace LeNoble.

Urmăriți Impact.ro și pe