Cum a ajuns să arate Cristina Spătar. Are 48 de ani și nu se oprește din operații estetice

Iancu Andreea 06.07.2020, 19:55

Se pare că în rândul vedetelor din România este o modă să își aducă îmbunătățiri în cabinetele esteticienilor. Printre cele care beneficiază de un nou aspect fizic se află și Cristina Spătar. Deși s-a dedicat în principal vieții de familie, vedeta nu a uitat să se pună pe primul loc și pe ea. Astfel, cântăreața a apelat la mai multe intervenții chirurgicale pentru a arăta mai bine.

O nouă Cristina Spătar

Vedeta a fost mereu o apariție spectaculoasă, afișând un trup de invidiat. Totuși, Cristina pare să nu fi fost suficient de mulțumită cu aspectul său fizic. Astfel, deși are 48 de ani, artista și-a luat inima în dinți și s-a lăsat pe mâna medicilor. Aceasta a ales să își modifice talia și posteriorul. Așadar, a recurs la o intervenție de liposucție în zona taliei, pentru ca surplus de grăsime să fie injectat în fese pentru un posterior mai bombat. Vedeta a povestit că este extrem de mulțumită de rezultat.

Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte. L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist. Și am văzut atâtea exemple de vedete «sculptate» de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune, a spus Cristina Spătar, potrivit click.ro.

Alături de medicul său estetician
Alături de medicul său estetician

Totodată, medicul Cristinei a dezvăluit care sunt procedurile prin care a trecut frumoasa solistă.

I-am făcut o liposucţie de talie, ca să îi accentuăm mijlocul. Am îndepărtat grăsimea şi i-am injectat-o în fese pentru a corecta câteva imperfecţiuni. Nu a avut o cantitate mare de grăsime, iar scopul a fost să îi modelăm talia şi fesele. De asemenea, să le dăm o tentă uşor mai profică, mai tonică. În cazul ei recuperarea este rapidă, fiindcă n-a fost o procedură de mare anvergură. Mă aştept ca ea deja să se poată plimba din a doua zi. În 4-5 zile să fie capabilă să conducă maşina singură şi să se mişte lejer prin casă. Astfel îşi reia toate activităţile de zi cu zi. Sport nu are voie să facă, decât după 6-7 săptămâni, în funcţie de cum evoluează.

Ce alte operații estetice are Regina R&B

Totuși, Cristina Spătar nu se află la primele transformări estetice. Aceasta și-a făcut în 2006 o operație la nas, la o clinică din Italia. Motivul a fost o deviație de sept, care a costat-o pe atunci 8000 de euro.

Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar dacă te atinge cineva. De câte ori îmi vedeam filmările, aveam impresia că am nasul într-o parte. Am scapat de o obsesie, recunoştea ea, într-un interviu televizat.

Pe de altă parte, Cristina are și un lifting facial pentru corectarea ridurilor, dar și o arcuire de sprâncene. Desigur, bustul nu a putut fi trecut cu vederea. Sânii artistei au fost operați de trei ori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...