Cum a ajuns să arate cântăreața Adele, după transformarea uimitoare. S-a reinventat complet. Fanii sunt uluiți. Foto

Diana Dumitrache 03.08.2020, 08:57

Adele şi-a uimit fanii cu ultima apariţie! Cântăreaţa s-a transformat complet, iar admiratorii sunt de-a dreptul uluiţi. Imaginea care spune tot!

Adele s-a reinventat complet în ultima perioadă

În vârstă de 32 de ani, Adele arată mai bine ca niciodată. Dovadă este cea mai recentă fotografie postată de artistă pe contul său de Instagram. Îndrăgita cântăreaţă i-a adus un omagiu idolului său – Beyonce. Ceea ce i-a şocat pe fani este felul în care aceasta arată acum. Mai exact, a slăbit peste 50 de kilograme, iar asta se vede cu ochiul liber.

Nemachiată, dar cu un zâmbet de milioane, cântăreaţa britanică a făcut furori cu imaginea, aproape 4 milioane de oameni din întreaga lume apreciind fotografia cu noua Adele.

Cum a ajuns să arate cântăreața Adele, după transformarea uimitoare. S-a reinventat complet. Fanii sunt uluiți. Foto
Cum a ajuns să arate cântăreața Adele, după transformarea uimitoare. S-a reinventat complet. Fanii sunt uluiți. Foto

Totul a început anul trecut când a divorţat de soţul său. Adele a decis imediat să îşi schimbe modul de viaţă, dar şi felul în care arată. După o perioadă îndelungată în care nu a mai apărut public, artista britanică i-a şocat pe toți atunci când s-a afișat la un eveniment la începutul anului. Avea cu 50 de kilograme în minus!

“Obișnuiam să beau 10 căni de ceai pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând”, a declarat artistă pentru The Sun.

Dieta cu ajutorul căreia Adele a slăbit zeci de kilograme

Artista a dezvăluit că urmează dieta Sirtfood, care a ajutat-o să-și găsească “gena slabă”. Mai exact, este vorba despre gena corelată cu reglarea nivelului de insulină din organism.

Dieta Sirtfood include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Practic, gustările tale vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucolă și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul.

Concomitent cu schimbarea regimului alimentar, Adele a început să facă sport cu antrenori de fitness personali.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...