Cum a ajuns să arate astăzi și ce face Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu

Emanuela Pană 26.09.2021, 08:51

Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți până în 2008, când au divorțat cu mare scandal. Între timp, fosta soție a marelui gimnast a cunoscut prosperitatea financiară și și-a refăcut viața. Noul partener nu are, însă, niciun drept asupra bucurilor femeii, care a ales varianta contractului prenupțial. Cum arată, cu ce se ocupă și cum a ajuns să își cumpere șase locuințe, afli în continuare.

Cum arată și cu ce se ocupă Larisa Drăgulescu

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, pare o femeie împlinită atât pe plan profesionat, cât și pe plan sentimental. Chiar dacă a suferit mult din dragoste în trecut, Larisa și-a refăcut viața anul trecut alături de un alt bărbat. Mama a doi copii, Larisa Drăgulescu a mărturisti că nu și-l dorește și pe al treilea, fiind preocupată în special de viața sa profesională.

Urmând modelul marilor actori de la Hollywood, Larisa a simțit nevoia de a-și pune la adăpost agoniseala de-o viață, astfel că actualul partener de viață nu are niciun drept asupra bunurilor ei.

Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am trei apartamente și trei case. Două le-am achiziționat după nuntă, dar sunt doar ale mele.

Înainte de a mă căsători, am făcut cu soțul meu contract prenupțial. După căsătorie, am fost iar la notar ca să fac alt contract prenupțial, că nu are niciun drept asupra bunurilor mele. Însă notarul mi-a zis că este legal să așteptăm opt luni de la căsătorie și apoi să facem alt contract prenupțial. Soțul meu are și el, în Germania, bunurile lui, plus o casă în Botoșani de la mama sa“, a dezvăluit Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

În prezent, Larisa Drăgulescu este o bombă sexy, poate chiar mai frumoasă și strălucitoare decât era în urmă cu 14 ani, când suferea în urma despărțirii de fostul soț. Cluburile din Dubai și Germania, unde a lucrat timp de 3 ani, au ajutat-o să strângă o mică avere, fiind proprietara a trei case și trei apartamente. De curând, fosta soție a marelui gimnast s-a întors în țară.

Larisa a pozat pentru o celebră revistă de adulți

Am lucrat în Dubai 2-3 ani, într-un club de noapte, apoi în Germania. Am fost playmate pentru revista Playboy România, chiar ultimul model al revistei la noi în țară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy și frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian.

Familia mea întotdeauna m-a susținut în toate deciziile mele așa că imaginează-ți că au fost foarte mândri de mine și au dat năvală să își achiziționeze revista. Din momentul acela, am pozat nud în mai multe colaborări, iar în noul meu proiect fanii mei au posibilitatea să își achiziționeze imagini sau video-uri nud cu mine, contra cost“, a mai declarat Larisa, potrivit sursei citate.

Citește și: De ce a făcut Larisa Drăgulescu contract prenupţial. Averea strânsă de fosta soţie a lui Marian Drăgulescu din cluburile din Dubai şi Germania

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a recăsătorit

După divorțul scandalos de Marian Drăgulescu, Larisa și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, lângă care mărturisește că este foarte fericită. În ciuda acestui fapt, mama-soacră nu a venit la nuntă și nici nu și-a dorit vreodată să o cunoască.

Eu nu am fost niciodată la familia lui, nu o cunosc pe mama soțului meu, ea nu vrea să mă cunoască. Nici la nunta noastră nu a fost, nu ne-a dat binecuvântarea. Nu știu care este motivul exact, eu zic că se gândește că o femeie care e divorțată sau are copii nu este bună pentru un bărbat fără obligații“, a dezvăluit ea.

Larisa Drăgulescu nu își mai dorește un copil

Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc!“, a mai mărturisit aceasta.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...