Cum a ajuns să arate astăzi Eugen Cristea. S-a schimbat enorm după atacul cerebral din 2017 FOTO

Mirabela Năstase 08.02.2020, 17:28
Cum a ajuns să arate astăzi Eugen Cristea. S-a schimbat enorm după atacul cerebral din 2017 FOTO

Vă mai amintiți de Eugen Cristea, celebru pentru emisiunea ”Feriți-vă de măgăruș”?! Ei bine, la aproximativ doi ani de când a suferit un accident vascular ischemic, acesta s-a transformat enorm.

Cum a ajuns să arate astăzi Eugen Cristea

Eugen Cristea pare că s-a transformat mult după accidentul vascular celebral, suferit în urmă cu doi ani. Acesta a fost văzut recent în compania unei domnișoare. Despre perioada grea din viața îndrăgitului actor, acesta a vorbit la câteva luni de la momentul critic al atacului cerebral.

În luna iunie 2017, Eugen Cristea a traversat cea mai grea perioadă din viață. Acesta a suferit un accident vascular cerebral ischemic, venit pe neașteptate. Marele său noroc a fost că soția sa, actrița Cristina Deleanu, a fost cea care a observat o schimbare și a alertat medicii. Din fericire însă, după nouă zile de spitalizare, artistul și-a revenit și și-a continuat programul de muncă încărcat.

Program de muncă încărcat

Într-un interviu acordat ziarului Click! în urmă cu doi ani, Eugen Cristea, acum în vârstă de 67 de ani, declara:

”Deşi am ieşit la pensie de câteva luni, vreau să vă spun că lucrez mult mai mult decât înainte, în medie 10-12 ore pe zi. Joia trecută ­trebuia, la o oră a dimineţii, să ajung în trei locuri diferite. Am reuşit să ajung la toate, prin fugă. Ieri (n.r. – miercuri) seară ne-am întors eu, soţia mea şi cu alţi colegi, de la Slobozia, unde am avut un spectacol frumos, o comedie americană. Săptămâna trecută am avut iar un turneu, unde am muncit cu drag şi cu spor. Activitatea mea intensă este singurul lucru care mă ţine în picioare, care mă vindecă de eventualele boli. Munca îmi dă o energie bună. Plus că merg zilnic pe bicicletă câte 15-20 de kilometri pe zi”, a spus Eugen Cristea, care a ţinut să precizeze faptul că se simte bine.

“Sunt bine după toate problemele pe care ­l­e-am avut în ultima perioadă. Fiecare îşi poartă cu discreţie de grijă. Nu merg la spital, pentru că sunt bine, pot să vă zic că cel mai recent consult medical făcut de mine a fost un RMN la cap, iar rezultatul este bun”, a declarat la vremea respectivă actorul Eugen Cristea, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe